2777
2789

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

هزینش چطور بود خانومی

راستش هزینش تقریبا اندازه سزارین برام درومد ولی خوب خیلی بهتر از سزارینه چون من روز سوم دیگه همه کارامو خودم میکردم فقط واسه حرف مردم مامان و مادرشوهرم جلو مهمونا نمیذاشتن پاشم😅

باوز کنین تقریبا اکثر اطرافیان من سزارینی هستند انقدر که دردهاشونو دیدم ، از سزارین بیشتر از طبیعی م ...

میشه بگی دکترت کی بود عزیزمنم مشهدهستم وبنت الهدی دکتر علوی بودم ولی سزارین شدم جالب شد بدونم دکترت کی بودکه بامهارت بوده

باوز کنین تقریبا اکثر اطرافیان من سزارینی هستند انقدر که دردهاشونو دیدم ، از سزارین بیشتر از طبیعی م ...

سزارین درد بعد عملش بیشتره  طبیعی دردی نداره. ولی من از آسیب میترسم

سزارین درد بعد عملش بیشتره  طبیعی دردی نداره. ولی من از آسیب میترسم

چی بگم والا من هردوامتحان کردم ولی سرزا دخترمو ازدست دادم ودومی هم به خاطر وزن زیادش سزارین شدم ولی سزارین خیلی راحت تربودبرام هرکسی یه سیستم بدنی داره باهم متفاوت هست 

ولی دکتر وبیمارستان خوب هم بی تاثیرنیست من بااینکه هردوفرزندم دکترعالی داشتم ولی قسمت خدابود ولی بیمارستان هام متفاوت بود اولی به پیشنهاددکترم فرقی نداره خصوصی وغیرخصوصی و یا ارزون وگرون ولی دکتردوم گفت من این بیمارستان روتضمین میکنم واقعا هم عالی بود وکاملا راضی بودم خداییش نزدیک به پنج میلیون شد ولی خیلی فوق العاده بود

میشه یکم تعریف کنی کع چطور بود/

راستش من از چند ماه قبل خودمو واسه زایمان طبیعی آماده کردم مثل پیاده روی روزانه، تمرینات کگل و...

با همسرم هم هماهنگ بودم یعنی خودم تحقیق کرده بودم درباره بیمارستان ها و انواع زایمان بی درد و...

چون همسر باید رضایت نامه رو امضا کنه و همچنین هزینه ها که باید قبلش بپرسید.

همین دیگه من شبش دردم گرفت ولی زود نرفتم بیمارستان تا دردام یه ربه شد بعدم که رفتم با وجودی که میتونستم سریع نزاشتم واسم بیدردی بذاره تا نیم ساعت آخر که دیگه داشت طاقتم تموم میشد و بچه داشت فشار میاود.

ماما کمک کرد روی تخت زایمان خوابیدم و یه چیزی برام تزریق کرد و یه ماسک گذاشت که دیگه نفهمیدم، فقط خواب دیدم دارم روی ابرا پرواز میکنم😃

انقدر حس خوبی داشت که نگوووو.

موقع تسویه حساب همسرم بهم گفت یه متخصص بیهوشی هم بالای سرت بوده و بیمارستان پولشو از ما گرفت.