2777
2789
یعنی مثلا مثل کیمیاگر؟  چیزایی که به ذهنم می رسه که این حالت رو دارن: سه شنبه ها با موری. وقتی ...

مرسی گلم  

جمله ی چرا انقدر زود ازدواج کردی؟ به اندازه ی جمله ی چرا ازدواج نمیکنی؟ زشته! جمله ی سومین بچه رو میخواستی چیکار؟ به اندازه ی سوال چرا بچه دار نمیشی ناراحت کننده اس! به اسم روشنفکری در زندگی دیگران دخالت نکنید🙏
همش ذوق روزایی رو دارم که کنار هم اینا رو بخونیم. یا یکی با صدای بلند واسه اون یکی بخونه. رفتم طبق س ...

دقیقا ماهم همینیم.اکثرا من میخونم و عشقم گوش میده.عالیه😍😍😍

من یه آدمِ همیشه خوشحااااالم😍/آورده دنیا یه دونه، اون یه دونه پیش منه😌💑/ من شادی و لذت را در ساده‌ترین چیزهای زندگی پیدا می‌کنم😍❤️

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

چطوری شما همیشه خوش حالین؟ خیلی جالبه برام بدونم😊

تو زندگیمون سعی کردیم هرچیزی که خوشحالمون میکنه رو فراهم کنیم، صبور و مهربون باشیم و باهم خوب رفتار کنیم.. برای هم همیشه نوت بذاریم، کارای خاص کنیم، برقصیم! باهم کتاب بخونیم و.. پس خودمون دوتایی همیشه خوشحالیم.شاید با خودت بگی خب عوامل بیرونی چی؟  مثلا خواهرشوهر یه حرفی بزنه فلان فامیل یه کاری کنه! راستشو بخوای ما سعی کردیم با کسی که خوشحالمون میکنع ارتباطمون رو پررنگ کنیم و هرکسی که اذیت کنندس و منفیه ارتباطمونو باهاش کم کنیم یا حتی مورد داشتیم که کاملا ارتباط رو قطع کردیم، هرکسی هر حرفی بزنه برامون اهمیت چندانی نداره چون چیزای قشنگی هست که میشه باهاش خوش باشیم چرااز حرف یکی حتی چند ثانیه از عمرمونو هدربدیم و ناراحت باشیم؟  اگر من بابت حرف فلانی عقبانی و تو اخم باشم در واقع دارم خودمو که شادم از همسرم یا از نزدیک ترین کسام دریغ میکنم. باابن تفکرات ما همیشههه شادیم! 

من یه آدمِ همیشه خوشحااااالم😍/آورده دنیا یه دونه، اون یه دونه پیش منه😌💑/ من شادی و لذت را در ساده‌ترین چیزهای زندگی پیدا می‌کنم😍❤️
چطوری شما همیشه خوش حالین؟ خیلی جالبه برام بدونم😊

خیلی چیزای دیگه ام هست.یه سریاش اینا بودن.. 

همیشه گل میخریم و کتاب میخونیم مهم نیست اون برام بخره یا من برای اون.شده خیلییی وقتا موقع تعطیل شدنش از کار یه شاخه گل بخرم برم دنبالش تا باهم برگردیم! یا حتی امروز! دارم کیک کوچولو میپزم برم دنبالش بریم پارک نزدیک محل کارش بخوریم  و بیایم خونه.همینا باعث شادیه.

باهم خیلی حرف میزنیم، بازی های جدید رو باهم امتحان میکنیم..اینا همش شادی آوره.نیست؟  پس چحوری غمگین باشم؟  

تو زندگیمون سعی کردیم هرچیزی که خوشحالمون میکنه رو فراهم کنیم، صبور و مهربون باشیم و باهم خوب رفتار ...

چقدر زیبا!

من حس می کنم شما پر از حس های زیبا و مثبت هستین

من مبتلا به سندروم پلویوفیلیا 🌧 ☂️و سرونوفیل 🌩⚡️هستم.😇
چقدر زیبا! من حس می کنم شما پر از حس های زیبا و مثبت هستین

قربونت برم عزیزم ❤️ 😍 لطف داری بهم❤️❤️❤️❤️❤️❤️😍😍😍همه میتونن مثبت باشن.

خیلی چیزای دیگه ام هست.یه سریاش اینا بودن..  همیشه گل میخریم و کتاب میخونیم مهم نیست اون برام ...

بله اینا خیلی قشنگه ولی وقتی زیباتر میشه که طرف مقابلت هم به شما علاقه مند باشه و شما رو دوست داشته باشه

من چیکار کنم که فرد مورد علاقه ام رفتارش با من خوب نیست نمیگم بی احترامی می کنه خیلی رسمیه

من خیلی دوست دارم کتاب بخونم ولی انگار انگیزه ندارم .خیلی دوست دارم خودمو تو دنیای کتابا غرق کنم .نمیشه  

راضیم به هرچی اتفاق افتاد ,اگر خوب بود زندگیمو قشنگ کرد ;) اگر بد بود منو ساخت    
من خیلی دوست دارم کتاب بخونم ولی انگار انگیزه ندارم .خیلی دوست دارم خودمو تو دنیای کتابا غرق کنم .نم ...

یه روز برو کتابفروشی بین قفسه ها بگرد کتابا رو باز کن بخون، یکی رو فقط یکی رو انتخاب کن و بخر، بعد از ظهرها واسه خودت چای یا قهوه بریز رو به پنجره بشین بگو فقط می خوام روزی 5 صفحه بخونم. 

اسماعیل بخشی ✌️سپیده قلیان✌️
قربونت برم عزیزم ❤️ 😍 لطف داری بهم❤️❤️❤️❤️❤️❤️😍😍😍همه میتونن مثبت باشن.

امیدوارم عزیزم همیشه این حال خوبت رو حفظ کنی و همیشه خوشبختی و حس مثبت بهت لبخند بزنه😘😘😘😘

امیدوارم عزیزم همیشه این حال خوبت رو حفظ کنی و همیشه خوشبختی و حس مثبت بهت لبخند بزنه😘😘😘😘

مرسی گیلاس جانمممم❤️❤️😍😍😍امیدوارم توام همیشههههه از ته دللل بخندی و احساس خوشبختی کنی