2821
2789

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

بچه ها نظرتون راجبه اسم دلارا چیه؟

خیلی هم بروزه😂😂😂

همه یاد گرونی میافتن😃

تیکر ی سالگیه دختر گلمه 👇👇👇👇👇👇                خوش امدی عشق مامان و بابا  😍                              چقد خوشحالیم از بودنت 😊                                     دختر قشنگمو بعد ۴ سالو خورده ای ک منتظر بودیم حتی میکرو هم کردیم.ولی منفی شدبطور طبیعی ب لطف خدا باردار شدم  ...از خدا ناامید نشید دوستای عزیزم..تا خدا نخاد نمیشه..                                    فقط ارامش داشته باشید🥰                                            
دلارامش بکن ثواب داره قشنگ ترم هست 😁

😅😅برا دوستم پرسیدم اسم دخترشو گذاشته دلارا.منم گفتم دلارام قشنگتره😕

پراز اشکم ولی می خندم، به قول فروغ:"شهامت میخواهد سرد باشی وگرم بخندی".
خیلی هم بروزه😂😂😂 همه یاد گرونی میافتن😃

وااای دقیقا بخدا داشتیم باهم چت میکردیم پرسیدم اسم دخترتو چی میزاری گفت دلارا اولش خوندم دُلارا😅😅😅

امیر علییی که خیلی قشنگه😍

اخه شانس ندارم تا حامله شدنم یکم طول کشید تو جمع گفته بودم اسم امیر علی خوشم میاد بچه خواهر شوهرم اسم بچه شو گذاشته امیر علی یکی دیگشون هم گذاشته امیر فریار میگم شاید زیاد پر از امیر بشه.

البته شوهرم اصرار داره محمد علی بذاریم فعلا زیر حرفش نرفتم.

اخه شانس ندارم تا حامله شدنم یکم طول کشید تو جمع گفته بودم اسم امیر علی خوشم میاد بچه خواهر شوهرم اس ...

بنظرم یه امیر دارین بسه یچیز دیگه بزارین😆

اخه شانس ندارم تا حامله شدنم یکم طول کشید تو جمع گفته بودم اسم امیر علی خوشم میاد بچه خواهر شوهرم اس ...

خب امیر نداشته باشه تو اسمش بجاش یک اسم تکی انتخاب بکن که قرانی هم باشه اسمای تک بیشتر مورد پسنده عزیزم ی اسمی بزار خواهر شوهرت فکش بیوفته😂

I HAVE LOVED U FOR A THOUSAND YEARS l"lI LOVE U FOR A THOUSAND MORE