2777
2789

من

1_قابلیت سکوت به مدت طولانی😂😂

2_لجبازی با قدرت 10000 اسب بخار

3_رقص😃

4_ابراز تنفر در ابعاد بزرگ😂😂😂

5_دروغ میگم از راست قشنگتر😛

6_... 

اگه یادم اومد بازم میگم

شماهم بگید باحاله😆😆

از صمیم قلب خودمو دوست دارم   و با افتخار میگم هیچکس (هـیـچـکـس) ارزش نداره بخاطرش خودمو ناراحت کنم :)  اینو بدونید تنها کسی که مسئول شاد کردن شماست خودتونید   معلم  زبان شدنم مبارک  

6_ریلکس بودن بیش از حد درحالیکه کلی درس دارم😛

از صمیم قلب خودمو دوست دارم   و با افتخار میگم هیچکس (هـیـچـکـس) ارزش نداره بخاطرش خودمو ناراحت کنم :)  اینو بدونید تنها کسی که مسئول شاد کردن شماست خودتونید   معلم  زبان شدنم مبارک  

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

از اینا ۱

نه شماهم خودتون بگید

خوردن خوابیدن غر زدن پول خرج کردن دعوا کردن و قهر کردن 

زن_زندگی#  

حرص دادن شوهر تا جایی ک میخاد خودشو از دست من بکشه

وقتی میگه جایی نرو انقدددددد نظلوم میشم ک میگه برو نمونش امروز صبح بود

واسه خونه دار شدنمون لطفا یدونه صلوات بفرستین ممنون عزیزان 💜💜💜💜

7_ تاس کباب هام خوشمزس  

نه شماهم خودتون بگید

صبورم .. میتونم ادمای اطرافمو نرم کنم ...معمولا حرفمو گوش میدن ..

یعنی چی که ما انسان را در رنج آفریدیم و زندگی او مملو از رنج‌هاست؟می‌خوام صد سال سیاه نمی‌آفریدی