2777
2789
عنوان

دعوای خفن با جاری جوون

| مشاهده متن کامل بحث + 39399 بازدید | 123 پست
شماره داده به کی🤔 میخواسته چیکاکنه?🤔

دختر عموی شوهرش شوهرشو دوس داشته جاریش ورداشته شماره داده به دخترعموهه که زنگ بزنه به شوهر استارتر

تازه دحترعموئه شوهرم داره

قربون دستت جانماز مارم آب بکش ... اگه چیزی از تفکرات و سبک زندگی من (نه اعتقاداتم) برات عجیب میاد یادت باشه این زندگی منه لزومی نداره قبولش کنی ، قضاوتش کنی ، مسخره اش کنی اما میتونی مخالفش باشی و با نهایت انسانیت از کنارش بگذری

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

برادر شوهرمم ازون ور عصبی شد  حالا من هی به شوهرم میگفتم اروم باش یه ذره اخه  هی داشت فحش میداد مادرشم گرفته بودش ک پانشه کتک کاری راه بندازه خیلی عصبی شده بود اخه ...مامانش داشت گریه میکرد 

بعدم با برادر شوهرم دعوا کرد گفت همه اینا تقصیر توئه هرکاری زنت کرد هیچی بهش نگفتی نمیبینی مگه چیکار میکنه توهم مثله خودشی اون غریبه س تو کداداشمی نباید اینطور باشی اون از عروسیمون اون از خونه ساختنمون چرا اینقد حسودیت شما این کاراتونم بخاطر حسودیه اصلا نمیدونین چیکار کنید از حسادت

😐😐

آدمها را مهم نکنید.همانطور که زیرشان را خط میکشیدبه آنها نشان دهید که بلدید دورشان را هم خط بکشید.آدم ها که مهم شوند دیگر به چشمشان ریز میرسیدبه آنها یادآوری کنید که این خودِ شما بودید که آنها را واردِ عرصه کرده اید تا خودکارهای قرمزتان جوهر دارندشروع کنید خیلی ها را باید پر رنگ تر خط بزنید.(دوست عزیز من ممکنه نظرم باهات فرق کنه ولی دشمنت نیستم. بهم احترام بزاریم در کنار تفاوت عقاید. بهم عشق بدیم دنیا قشنگ تر میشه😘😘😘😘) 

خدا به جاریت عقل بده واقعا..من نمیدونم بهم خوردن زندگی دیگران چه سودی واسه توداره اخه..

کارشناس رادیولوژی هستم..هرسوالی درباره عکس واسکن وماموگرافی وعکس های رنگی رحم،روده،معده و..دارین میتونین بپرسین..خوشحال میشم کمکتون کنم

عزیزم اومدی لایک کن بیام بخونم ادامه اش رو

آدمها را مهم نکنید.همانطور که زیرشان را خط میکشیدبه آنها نشان دهید که بلدید دورشان را هم خط بکشید.آدم ها که مهم شوند دیگر به چشمشان ریز میرسیدبه آنها یادآوری کنید که این خودِ شما بودید که آنها را واردِ عرصه کرده اید تا خودکارهای قرمزتان جوهر دارندشروع کنید خیلی ها را باید پر رنگ تر خط بزنید.(دوست عزیز من ممکنه نظرم باهات فرق کنه ولی دشمنت نیستم. بهم احترام بزاریم در کنار تفاوت عقاید. بهم عشق بدیم دنیا قشنگ تر میشه😘😘😘😘) 
استارتر بنده خدا همیشه سکوت کرده... اما این سری دیگه جای سکوت نبوده.... 

جاری های من رودررو جنگ نمیکنن..ازپشت بهم خنجرمیزنن..جوری میزنن که بعد چندسال میفهمن از کی خوردن😀

کارشناس رادیولوژی هستم..هرسوالی درباره عکس واسکن وماموگرافی وعکس های رنگی رحم،روده،معده و..دارین میتونین بپرسین..خوشحال میشم کمکتون کنم