2777
2789
عنوان

سندروم داون

| مشاهده متن کامل بحث + 988 بازدید | 52 پست

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

نه هیچکس نه دکتر متخصصش گفته نه مشاور مرکز بهداشت 

نه عزیزم این حرفا نیست ب نظرم یا یه چی پرونده

یا میخواسته بگه اوتیسم گفته سندروم داون

در حال اقدام برای بارداری ام دعا کنید دامنم دوباره سبز بشه یه پسر دارم که همه ی زندگیمه...  
نه هیچکس نه دکتر متخصصش گفته نه مشاور مرکز بهداشت 

شما مشهدی هستی؟ یا اهل خراسان؟

من یه دوست مشهدی داشتم خیلی چهرشون شبیه چینی ها و مغولی ها بود دختر خواهرش به دنیا اومده بود چهرش خیلی خاص بود شبیه مغول چینی ها بود تو نگاه اول فکر می کردی مشکل داره ولی بچه کاملا سالم بود 

یکی اومد با احساسم بازی کنه گفتم گزارشگر خیابانیه بیخیال شد! 😆😆
فقط برای راحت شدن خیالت ببر وگرنه تا حالا هردکتری فهمیده بود

دقیقا سندروم دان مشخصه های خاصی داره محال ک دکتر نفهمه هرچقدم‌دکتر بیسوادی بوده باشه 😏

😔😔😔😔😭😭😭خدایا ناامیدمون کردی مسعودو بردی پیش خودت هر کسی امضامو دید برای عزیز از دست رفتمون فاتحه بخونید
نه عزیزم این حرفا نیست ب نظرم یا یه چی پرونده یا میخواسته بگه اوتیسم گفته سندروم داون

منم حدس زدم خواسته بگه اوتیسم با داون قاطی کرده

یکی اومد با احساسم بازی کنه گفتم گزارشگر خیابانیه بیخیال شد! 😆😆

عزیزم سندروم دوون همشون شکل همن. میشه عکس گل دخترت بفرستی؟ 

پسرعزیزم میشه روزی حرف بزنی وبهم بگی دوست دارم مامان. یعنی من اون روزو میبینم؟ میشه برای حرف زدن پسرم یه صلوات بفرستین؟ 
منم حدس زدم خواسته بگه اوتیسم با داون قاطی کرده

اره احتمالا... 

شاید حس کرده اختلالی هست میخواسته اینو بگه اونو گفته

ب نظرم استارتر دوباره بره ازش بپرسه ببینه منظورش چی بوده؟ 

در حال اقدام برای بارداری ام دعا کنید دامنم دوباره سبز بشه یه پسر دارم که همه ی زندگیمه...  
الان عکس دخترمو میفرستم براتون ولی اگه مشکل داشت واقعا دکترا تشخیص میدادن 

باشه عزیزم بفرست 

بله همینطوره اگه مشکلی بود بالاخره ی نفر تواین‌دوسال بهتون‌میگفت الان مردم‌عتدی هم از سندروم‌دان میفهمن‌چ برسه ب دکتر و خانه بهداشت 

😔😔😔😔😭😭😭خدایا ناامیدمون کردی مسعودو بردی پیش خودت هر کسی امضامو دید برای عزیز از دست رفتمون فاتحه بخونید

بچه اي كه سندروم داون داره از همون لحظه اي كه متولد ميشه مشخصه و دكترا ميگن 

بيماريي نيست كه بعدها به وجود بياد اون موقعي كه نطفه تشكيل ميشه يكي از كروموزوم ها اضافيه پس نميتونه بعد دو سال بوحود اومده باشه 

I wish i could turn back the colck.I’d find you sooner and love you longer.To my lovely husband ❤️❤️❤️😍😍😍

ماشالله عزیزم دخترت هیچ مشکلیم نداره 😂اگه برادرشوهر منو ببینه با اون‌دماغش پس چی میگه 😂