a_matin_z مدیر استارتر عضویت: 1397/04/10 تعداد پست: 2171 عنوان دندون درد شدید... 1578 بازدید | 25 پست سلام...لطفا اگه راهکاری برای دندون درد دارید بگید...دعاتون میکنم...شوهرم خیلی داره اذیت میشه ی دندون خراب داره ک سوراخه امشب داره اذیتش میکنه... این کاربری دست دو نفره...یکیش دوستم zara مجرد و علاف و بیکار🤣🤣🤣🤣.......یکی هم صاحب پروفایل.....قشنگ از نوع تاپیک ها مشخصه کی چی پرسیده😁 1397/08/03 | 01:55 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
پریا۷۱۷۱ عضویت: 1397/06/12 تعداد پست: 6081 ابغوره بگیره دهنش نگه داره بعد چن دقیقه خالی کنه اروم میشه یارو میخواست اسبشو حرص بده سوار خر میشد🤨حکایت خیلیاس😏
نسترن_۷۵ عضویت: 1397/07/28 تعداد پست: 8841 اگه تو خونه ژلوفن دارید از وسط بازش کنید مایع ژلوفن رو بریزید تو سوراخ تسکین فوری درده یک نفر رفت که همه جانم بود ، رمق از پاهایم ، شوق از چشمهایم ، نیمی از قلبم برد 🥹🥀 مادرم💔
a_matin_z مدیر استارتر عضویت: 1397/04/10 تعداد پست: 2171 دندون بین آسیاب و جلو...ردیف بالا این کاربری دست دو نفره...یکیش دوستم zara مجرد و علاف و بیکار🤣🤣🤣🤣.......یکی هم صاحب پروفایل.....قشنگ از نوع تاپیک ها مشخصه کی چی پرسیده😁
_faeze_nikkhoy عضویت: 1397/07/22 تعداد پست: 374 ی استامینوفن کدئین بزاره رو دندونش فشارش بده قشنگ بره لا دندونش ک سوراخه دردشو کم میکنه خیلی تاثیر داره خودمم این کارو کردم تلخه ولی خیلی بهتر از دردع ی صلوات برا حاجت دلم بفرستید الا مَنْ یَعْلَمُ وَ هُوَ الْلَّطیفُ الْخَبیرُ
a_matin_z مدیر استارتر عضویت: 1397/04/10 تعداد پست: 2171 مسكن چى خورده؟ قرص های سه کاره و مفنامیک اسیدخیلی درد داره این کاربری دست دو نفره...یکیش دوستم zara مجرد و علاف و بیکار🤣🤣🤣🤣.......یکی هم صاحب پروفایل.....قشنگ از نوع تاپیک ها مشخصه کی چی پرسیده😁
as2 عضویت: 1396/12/22 تعداد پست: 3006 دندون بین آسیاب و جلو...ردیف بالا من دندون در ده شدید داشتم باردار بودم با هیچیم آروم نشد نصفه شبی آخر یه سیر برداشتم اندازه سوراخه دندونم کوچولوش کردم گذاشتم داخله دندونم آروم شد تا آخره بارداریم اینجوری سر کردم البته میذاری اولش درده شدید میکنه بر محمدو آله محمد صلوات
shiny_blue_sky عضویت: 1397/06/22 تعداد پست: 6415 قرص های سه کاره و مفنامیک اسید خیلی درد داره بهش دو تا استامينوفن ٥٠٠ با دو تا بروفن ٤٠٠ يا يه ژلوفن همزمان بدهتورم هم داره صورتش؟ اگه مردی بیا ایران ،زن باش
رزآبی96 عضویت: 1396/10/08 تعداد پست: 1941 سیر لح کن بزار روش... یا یخ بپیچ تو یه پارچه بزار صورتش... خدااااااایاااااااااااا من امید دارم که حتما می شود 😊😊😊
_faeze_nikkhoy عضویت: 1397/07/22 تعداد پست: 374 قرص های سه کاره و مفنامیک اسید خیلی درد داره بگو مگافن یا نوافن بخوره دوزش 1000سریع ب پنج مین ک بشه دردش و قطع میکنه تا صبح ی صلوات برا حاجت دلم بفرستید الا مَنْ یَعْلَمُ وَ هُوَ الْلَّطیفُ الْخَبیرُ
یک_موجود_بی_اعصاب عضویت: 1397/07/20 تعداد پست: 3641 گلم شیره دوغ مثل آبی میمونه که رو آتیش میریزی خودم یه دندون خراب داشتم پول نداشتم بکشمش شیره دوغ درس کردم میذاشتم روش تا یه ساعت آروم آروم میشد😐 همون Banooyekourd سابقم😊 (گلاره)
a_matin_z مدیر استارتر عضویت: 1397/04/10 تعداد پست: 2171 بهش دو تا استامينوفن ٥٠٠ با دو تا بروفن ٤٠٠ يا يه ژلوفن همزمان بده تورم هم داره صورتش؟ ن فقط درد شدید...یهو شروع شد این کاربری دست دو نفره...یکیش دوستم zara مجرد و علاف و بیکار🤣🤣🤣🤣.......یکی هم صاحب پروفایل.....قشنگ از نوع تاپیک ها مشخصه کی چی پرسیده😁