2777
2789
عنوان

بدویین بیاین بازی🤡جمله با کلمات بی ربط ۲😁🤗😍

| مشاهده متن کامل بحث + 3025 بازدید | 493 پست
خخخ،واسه حاجتتونم صلوات فرستادم،انشاءالله بزودی حاجت روا شین

مرسی❤

میگن هرکس یه نفسی داره،وممکنه دعاش برات قشنگترین اتفاقها رو رقم بزنه❤دوست نازنینم ممنون میشم برای حالِ دلم وبرآورده شدن حاجتم سه تا صلوات مهمونم کنی❤الهم عجل لولیک الفرج ❤
جوراب.مادرشوهر.عمه.شام.عشق 😒

عمه خانم مادرشوهرشو شام دعوت کرد جوراب مادرشوهرسوراخ بود،اونا کلی خندیدن و عشق کردن 

خوبببببب بیییییید😂😂😂😂😂😂

میگن هرکس یه نفسی داره،وممکنه دعاش برات قشنگترین اتفاقها رو رقم بزنه❤دوست نازنینم ممنون میشم برای حالِ دلم وبرآورده شدن حاجتم سه تا صلوات مهمونم کنی❤الهم عجل لولیک الفرج ❤

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

مادرشوهر شیطان دیو جهنم  😌😌😌😌

بدانید وآگاه باشید که مادرشوهر بد،همدست شیطان است ودرجهنم به صورت دیو ظاهرخواهد شد 

باشد تا ایمان بیاورید 😂😂😂😂😂😂😂😂

مهربونی،انرژی مثبت،خنده،دوستی 

میخوام یه جمله انرژی مثبتی تحویلم بدین ❤

ازتون انرژی بگیرم 😉😉😉😉😉

اینجا؟؟؟ خیلی وقته ندیدمت😅😅😅😅😅

ارهههه عشقممم خیلیی وقت بود نیومده بودم😍😍😍😍

ممد خیلی قشنگه...ممد مست و ملنگه...ممد بچه مازرون....ممد خیلی مهربوون....ممد شلوارپلنگی...ممد خیلی رو نروی.....ممد هیکل دومتری...ممد بنزتو عشقه...ننه ی کچلتو عشقه...فقط خودمونو عشقه  

یه روز عفونت داشتم منتظر شدم یه خر ماده دستشویی کنه و عنبرنسارا تولید بشه.بعد بردمش تو آسانسور داخل گلدون دودش دادم بخودم و الحمدلله عفونتم رفع شد!!! 

غمگینم مثل جنی که بعضی آدما میگن وجود نداره ولی خودش میدونه و میبینه که وجود داره!! 

ممد سوار بر خر و گلدون بدست تو اسانسور تو تمبونش دشوری میکرد😱😲❤ خشتک.پنکه.خروس.تخت دونفره😀

لیلی جان درخواست دوستی دادم قبول کن

اگر مخالف نظرمنی لطفاریپلای نکن باتشکر😏😏Live the moment now😉😉😉
یه روز عفونت داشتم منتظر شدم یه خر ماده دستشویی کنه و عنبرنسارا تولید بشه.بعد بردمش تو آسانسور داخل ...

اینکه رمان شد گفتن یه جمله

به دنبال ارزوهایم خواهم رفت عهد بسته ام قبل از مرگم نمیرم 👩🏻‍⚕️💗💗