2777
2789
نماز توبه که پیامبر صلی الله علیه و آله وسلم به یاران خودشون یاد دادند ابتدا غسل کنید. بعد از آ ...

ممنونم ساراجان.

لطف کردی عزیزم، دستت طلا🌹🌹🌹

اَللّهمَ صَلّّ عَلی مُحَمَّد وَ آلِ محمد

دوستان ببخشید کیفیت عکسها خیلی عالی نیست دیگه با گوشی گرفتم مهم متن این روایات گرانبها هست این سه روایت که اخری روایت قدسی هست یه نمونه از دریای روایات مبارزه با کهانت و سحر و جادوگری و فال و فالگیری و غیبگویی و....هست.

ماشاء الله لاحول و لاقوه الا بالله العلی العظیم.

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

خواهش میکنم عزیزمی التماس دعا مهربونم💚

زحمت کشیدی عزیزم.

سارا جان درخواست دوستیمو قبول میکنی لطفا، چندتا سوال دارم که دلم می‌خواد بپرسم ازت. البته اگر قبول کنی

اَللّهمَ صَلّّ عَلی مُحَمَّد وَ آلِ محمد
عزیزم فال مقداری اش که تقدیر اثبات شده و نازل شده هست درست درمیاد نه اینده که در حال رقم خوردن به دس ...

عزیزم منم ۶ ماه پیش فال گرفتم 

خیلی فالگیره حرفاش واسه دوستم درست در میومد

منم رفتم ولی خب به خدا کاملا معتقد بودم

بعدش سه بار اینترنتی سر کتاب گرفتم گفت بستگی داری پ ازدواجم کنی جدا میشی خدایی نکرده 

البته من اعتنایی نکردم 

به نظر شما واقعیه؟

عزیزم منم ۶ ماه پیش فال گرفتم  خیلی فالگیره حرفاش واسه دوستم درست در میومد منم رفتم ولی خب به ...

نه عزیزم چرت و پرت محض بهت گفته حتما نماز توبه را بخون و یه چیزی خصوصی بت میگم گوش کن

@razt   اینجا را بخون عزیزم درمورد طلسم و جادو توضیح دادم سوالی داشتی بپرس

سلام سارا جان خوبی

ابجی گلم من اگر بخوام برا خودم سایت بزنم شم بلدین یادم بدین لازم و  فوریه

یا اگر سایت مذهبی سراغ دارین که در مورد دروغهای قانون جذب و .فعالیت میکنه بهم معرفی کنید ممنون میشم ابجی

سلام سارا جان خوبی ابجی گلم من اگر بخوام برا خودم سایت بزنم شم بلدین یادم بدین لازم و  فوریه ...

سلام عزیزم سایت بلد نیستم بزنم ولی وبلاگ میتونی راه بندازی توی بلاگ اسکای وبلاگ بزن خیلی محیط خوبی داره سرچ کن میاد بلاگ اسکای

سایت مذهبی خوب خیلی هست ولی تو این زمینه متاسفانه نمیشناسم

سلام دوستان اگر كسي فال درس داره من ميشناسم .تجربه فال زياد داشتم اما ديگه از وقتي پيش اين خانم ميگيرم جايي نگرفتم واقعا دقيق و عالي بود هركسم معرفي كردم راضي بودن .دوس داشتين و اهل فال هستين دنبال فال خوب و حرفه اي ميگردين معرفي كنم بهتون . 

٠٩٠٥٠٧٩٤٤٥٩

من كه از دعا ميترسم اما تا دلتون بخواد فال گرفتم اخريشم پيش ياسمين گرفتم از ني ني سايت شمارشو گرفتم خيلي تعريفشو كرده بودن منم گرفتم كه كلي چيز بهم گف خيلي خوب و با حوصله ميگه من كه راضي بودم نسبت به جاهايي كه قبلا گرفته بودم .اينم شمارشه ٠٩٠٥٠٧٩٤٤٥٩ 

من كه اعتقاد دارم يعني هركي ميگيره راضيه  من نشنيدم كسي ناراضي باشه .اينقدر خوبه ديدم اينقدر ازش تعريف هست يه سري اومدن خرابش كنن .الكي بدشو گفتن خيليم تابلو كه رقيبن .اما واقعا عاليه صداش كه پراز انرژيه مثبته .بخدا كه من حالم خيلي بد بود اينقدر ارومم كرد هردفعه هم همينه خيلي ارومم ميكنه .من شمارشو واسه كسايي كه نياز دارن ميذارم ٠٩٠٥٠٧٩٤٤٥٩