2777
2789
سلام خانمی من ۶روز از موعدم میگذره بی بی چک منفیه به نظرت از میتونه مثبت بشه؟

من فقط یه روز عقب انداختم در کل زندگیم (چون زودتر میفتاد پریم ولی دیرتر نه)  بی بی زدم منفی شد بعد از چند روز پری اومد

من با بی بی چک مثبت متوجه بارداریم شدم عزیزم

انشالله که باردار باشی 🙏🏻

میشه یه صلوات برای تو دلیم بفرستی ممنون❤️❤️❤️بجای آنکه بی صبرانه در انتظار نه ماه بارداری بمانی ، هر لحظه از این دوران را ببلع ! چرا که شانس این را داشته ای که بهترین موجود جهان را در وجودت پرورش دهی و معجزه خداوند را به نمایش گذاری...❤️❤️❤️

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

۱۷ روز بعد موعدت تیتر دادی این شده ؟

بله عزیزم 

در جواب استارتر نوشتم که میگه با بتای ۳۰۰۰ دوقولو داره .. تو سایت به من گفتن چند قولو داری ! ولی یکی بود

دکتر گفت سطح هورمونات بالاست بدنت زیاد هورمون ترشح کرده طیعیه

ولی خیلی تهوع دارم خیلی بیش از تصور

میشه یه صلوات برای تو دلیم بفرستی ممنون❤️❤️❤️بجای آنکه بی صبرانه در انتظار نه ماه بارداری بمانی ، هر لحظه از این دوران را ببلع ! چرا که شانس این را داشته ای که بهترین موجود جهان را در وجودت پرورش دهی و معجزه خداوند را به نمایش گذاری...❤️❤️❤️
خداحفظش کنه عزیزم,این تیکر بارداری رو چطوری میزارین من تنظیمش کردم ولی نمینویسه زیر اسمم

مرسی عزیز دلم خدا نی نی شما رو حفظ کنه هر چندتا که هستن..❤️ ببخش دیر جواب دادم گوشیم زنگ خورد عزیزم

من نمیدونم انتقال جنین اصلا چطوریه باید برم مطالعه کنم خیلی برام جالبه عزیزم که بدونم☺️☺️

تیکر هم برید اون بالا تو «نی نی سایت من» اطلاعات کاربریتون رو ویرایش کنید و حتما تیک نمایش تیکر رو بزنید❤️❤️❤️

خیلی ممنون

سلام دوست عزیزم میشه خواهش کنم جوابمو بدید منم شرایط همسرم مثه شرایط همسر شماست ازو اسپرمن نمونه برداری کردن بیضه سمت چپ کلاا هیییییچی بيضه سمت راست حدود 4 ملیون اسپرم تحرک صفر و غیرنرمال بوده ک برامون فریز کردن 

میخوام برم تو سیکل میکرو البته برای میکرو دکتر گفت اسپرم تازه از بيضه میگیریم 

میخواستم شرایط نمونه برداری همسر شما بدونم ببینم میتونم امیدوار شم یا نه 

اخه شما با اسپرمای توی بيضه باردار شدید خیلی محتاج جوابتون هستم 😔😔🙏🙏