2821
2789
عنوان

عروس

| مشاهده متن کامل بحث + 297 بازدید | 30 پست
مگ مادرشوهرت عروسه😓 اینکارا خودشیرینیه

رزگل جان چن سالته؟

دلم را کسانی شکستن که هرگز دلم به شکستن دلشان راضی نمیشد،😭😭😭😭چرا کشتیش؟؟؟ آقای قاضی من نکشتمش خودش از حسودی مرد😀😀😀😀😀

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

والا ما که احترام گذاشتیم و کارخونه کردیم براشون پیش خودشون یه فکر دیگه کردن که لابد وظیفشه و اینا ..

با وجود اینکه هیچ کاری برامون نکردن ...نتیجه گرفتم پس همون بهتر که دور باشم و سرم تو زندگی خودم باشه .همین 😊

دلم برای خودم تنگ شده ...  
من هر روز میرم طبقه بالا میبینمشون ، باهاشون دست و روبوسی میکنم غذا بپزم براشون میبرم  کمکشون ...

منم.مثل شما بودم ولی اونا با من مقل عریبه حتی بدتر از غریبه منم بیخیالشون شدم حرفهای طعنه دارمیزنن

😊

منم طبقه بالاشون ميشينم ااينجا اعتراف كنم سال اول عروسي خيييييييلي عروس بدي بودم واسشون چون تحت تاثير حرف أطرافيان ك مادر شوهر بده بودم خدا از سر تقصير أتم بگذره.اونقد پدر و مادرشوهرم خوبي كردن من شرمنده شدم الان باهاشون خيلي خوبم.ميرم خونشون جمع كردن ظرف هرازگاهي شستن كمك ميكنم يا كاراي كوچيك.مادرشوهر إصرار ميكنه بشين 

😚😚😚😚

😀چطور عزیزم

تو حق نداری ب چیز های منفی فکر کنی ...تو از جنس خدایی   و خدا سرشار از انرژی مثبته                                          لبخند بزن دوستم :)            
منم.مثل شما بودم ولی اونا با من مقل عریبه حتی بدتر از غریبه منم بیخیالشون شدم حرفهای طعنه دارمیزنن

متاسفم که باهات اینجوری برخورد کردن

انتخاب های من بر حسب علایقم هستن و لازم نیست با منطق دیگران جور در بیاد 
ینی چی ببخشید من متوجه نمیشم!!!!اخه مسواک زدن چ ربطی داره!!!بخاطر بوی دهان؟؟

بله دقیقا اونا هر موقع میان اونجا دهنشون بوی گند میده

پدر شوهرم رو بو و مو حساسه اونا کرم دارن میخوان اذیت کنن

هیچ وقت اونا به چشم دختربه ادم نگاه نمیکنن همیشه باید یه حریمی داشته باشید من بهشون احترام میزارم رفتم خونشون درحدظرف میشورم همین  ازچاپلوشی بدم میاد کلا من فقط خودماواسه شوهرم لوس میکنم حتی واسه پدرمادرمم یه حریمی دارم