2777
2789
کار افرینش خیلیییییییی حرفه ایتر ازینه که با هر گشنگی مادر جنینش مشکل پیش بیاد واسش

صد درصد همینطوره

اما مادر با همین نگرانی ها و استرساش مادره دیگه

حالا من هنوز اقدامم 😂باردار شم دیگه هیچی 😄

فقط 5 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
پرندگانی که در قفس به دنیا آمده اند….                                    پرواز را یک بیماری میدانند…🕊

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

سلام بگو عزیزم

چشام_ب_تاپيكت_اتصالي_كرده_خراب_شدع  😅😅😅

دختر ك شدم نه كسي مادرانه دختري ام را ب من گوشزد كرد،نه پدري عاشقانه محبتم ميكرد😭😭تنها و يك تنه دختري ام را ساليان سال به دوش كشيدم ،،،😓وقتي به سن دريافت عشق رسيدم كسي عاشقانه مرا نديد و نپرستيد 😭بعدها فهميدم دختر موجودي غريب روي زمين است😭😭دوست دارم دختري داشته باشم  بغلش كنم ببوسمش،نوازشش كنم،بپرستمش 😭😭😭😭😭😭 شايد از نسل من دختري خوشبختي هاي نداشته ام را جبران كند😭😭😭😭😭😭😭😭
نه اخه ته دیگ سردش حال نمیداد.دلمم درد گرفته بود 😀

نوش جان😒

فقط 5 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
پرندگانی که در قفس به دنیا آمده اند….                                    پرواز را یک بیماری میدانند…🕊
من اینقدر بیدارم صبانمیتونم بلندشم به دخترم صبحانه بدم ایدقدرررعذاب  وجدان دارم😢😢😢😢  ...

منم مث تو ولی پسر من خودش بدتر پا به پای من میخوابه آخرش ظهر خودم به زور بیدارش میکنم یه چی میدم بخوره

من فقط ٥٤ كيلوم😐😐😂 اون هميشه سهم منو ميخوره يه بازم من خوردم 🧐

خب پس بخور نوش جونت بگو چاق شدی به خاطر سلامتیت غذا برات کم میزارم😁

تازه از حبس برگشتم🕵️‍♂️

اگه تهران و تقريبان همسن و ساليم بيايد همو ببينيم شايد دوست خوبي شديم 

خانمهاي گل 🌹مامانهاي زيبا 👸👰🏼📌بنده كارشناس مامايي📌عضو سازمان نظام پزشكي كشور📌داراي گواهينامه زايمان فيزيولوژيك
چند دفه بگم؟   آدم انقدر ..... خودشم میدونست حق با منه ...  میخواستم امشب واسه درس باهاش ...

سخت نگیر به خدا اکثر مردا عاشق ترینشون هم اینجوری میشن گاهی اوقات

تازه از حبس برگشتم🕵️‍♂️
من شوهرم میاد پیشم(توعقدیم) ازبس میخورم تعجب میکنه خدا بهم رحم کنه چاق نشم منم۵۴ام

۵۴ که خوبی.فقط مراقب باش بعد عروسی زنها معمولا چاق میشن از قبلشون

تازه از حبس برگشتم🕵️‍♂️

بچه ها من يه چندتا طلاي كوچيك و ريز ميز داشتم همش رو بردم بفروشم به جاش يه دونه النگو گفت بهم ميتونه بده،همه النگوهاي ديگه اش باريك بود اين هم يكمي قديميه ولي ميشه تك پوشيدش نظرتون برام محترم و مهمه نظر بديد بخرم اينو يا نه

توكل بر خدايت كن كفايت ميكند حتماً