2777
2789
عنوان

لیزر جای جوش

| مشاهده متن کامل بحث + 334 بازدید | 27 پست
منم همین میخام برام فرورفتگی های جای جوشام انجام بدم،شماهم لیزر کردی؟

قربونت من رفتم به شخصه خیلییییییییییییییی جواب گرفتم. میدونی چیه عزیزم در کنار درمان های پزشکی به شدت توصیه میکنم چاکرا درمانی هم بکن. اون رفتار منفیت که باعث انرژی منفی ای میشه که پوستتو خراب میکنه قط کن. این دوتا کنار هم معجزه میکنن

لیزر c02 از اشناسان میرن جواب نگرفتن. من لیزر به تنهایی نرفتم مزونیدلینگ و ار اف فرکشنال فعلن رفتم و خیلی جواب گرفتم

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

فقط توروخدا حرفای کسایی که جواب نگرفتن بزار کنار. الکی میگن. خیلی موقعا ایراد از خودشونه روند درمان رو مو به مو اجرا نکردن. کاملا امیدوار باش. تجربه کردم که میگم

فقط توروخدا حرفای کسایی که جواب نگرفتن بزار کنار. الکی میگن. خیلی موقعا ایراد از خودشونه روند درمان ...

سلام منم میخوام برم خیلی نگرانم تو انتخاب روش بین میکرو و آر اف سابسیژن موندم از طرفی همش میگن ما رفتیم و جواب نگرفتیم میترسم آخه خیلی سخت پولشو جور کردم.

شما رفتی لیزر چه کردی

تیکر به وقت معجزه🌱برام دعا کنید معجزه ای ک منتظرشم رخ بده🕊اگه برام دعا کردید بهم بگید خوشحال میشم❤🌱
گفتم تو اون پیامم یه سری سوزن خیلی ریز میرن زیر پوست اونجا یه سری امواج رادیو فرکشنال میزن تحریک ک ...

عزیزم میشه منو یه راهنمایی کنی

بین rfفرکشنال

میکرونیدلینگ

و سابسیژن آرف کدوم بهتره

من میخوام انجام بدم نمیدونم کدوم بهتره جای جوشام گود شده ولی وقتی صورتمو بکشم ناپدید میشه.

خیلی سخت پولشو جور کردم ولی میگن جواب نگرفتم خیلیا و اینا الکیه و درمان نداره🥺

تیکر به وقت معجزه🌱برام دعا کنید معجزه ای ک منتظرشم رخ بده🕊اگه برام دعا کردید بهم بگید خوشحال میشم❤🌱
عزیزم میشه منو یه راهنمایی کنی بین rfفرکشنال میکرونیدلینگ و سابسیژن آرف کدوم بهتره من میخوام انج ...

عزیزم پیش دکتر پوست برو خیلی بهتر میتونن راهنماییت کنن با توجه به عمق چاله ها و تینکه چه مدته که ایجاد شدن

خودشون بهت بهترین روش رو میگن

https://harfeto.timefriend.net/17332544610834

عزیزم پیش دکتر پوست برو خیلی بهتر میتونن راهنماییت کنن با توجه به عمق چاله ها و تینکه چه مدته که ایج ...

آخه بعضیا میگن دکترا برا پر کردن جیبشون میگن که خوب میشی🥺

منم باید پولامو جمع کنم و ببینم کدوم روش بهتره

بخدا دیوونه شدم دیگه

آخه بعضیا میگن دکترا برا پر کردن جیبشون میگن که خوب میشی🥺 منم باید پولامو جمع کنم و ببینم کدوم روش ...

پیش چند تا برو که خیالت راحت بشه 

اگه تهران هستی دکتری که من رفتم و خیلی راضی بودم ازشون 

خانوم حمیده آقایی هستن 

توی کلینیک نیکا بودن اون زمان

اون موقع فردوس شرق بودن که من میرفتم

الان جایجا شدن رفتن مرزداران 

اون موقع من هربار هفتصد تومن برای آر اف هزینه میکردم فکر کنم 

دقیق یادم نیست 

سیصد یا چهارصدتومن هم هزینه سوزناش شده بود 

میکرونیدلینگ رو واقعا یادم نمیاد هر جلسه چند بود 

پیش چند تا برو که خیالت راحت بشه  اگه تهران هستی دکتری که من رفتم و خیلی راضی بودم ازشون  ...

نه کرمانم متاسفانه

بدبختی اینکه مرکز استان هم نیستم و اینجا مرکز درستی نداره به چندجا زنگ زدم هرکدوم یچیزی میگن بعضیا هم اصلا جواب نمیدن تلفن رو🥺

شما چند جلسه رفتی

چند  درصد بهبودی داشتی

و اینکه چند جلسه شد

من امروز زنگ زدم خانومه گفت سابسیژن خوبه جلسه ای ۲۹۰۰

Rf جلسه اول۱۴۰۰ بقیه جلسه ها ۵۰۰تا۶جلسه باید انجام بدم 

ولی اینجا دیدم خیلیا گفتن از Rf نتیجه نگرفتن و یه خانومی گفت سابسیژن ۲جلسه رفته ۵۰درصد نتیجه گرفته.موندم والا

نه کرمانم متاسفانه بدبختی اینکه مرکز استان هم نیستم و اینجا مرکز درستی نداره به چندجا زنگ زدم هرکدو ...

برای چاله های خیلی عمیق سابسیژن بهتره 

کربوکسی تراپی هم خوبه 

آر اف رو برای چاله هایی با عمق کم و تازه بیشتر استفاده میکنن

اینجا هم دیدم خیلیا برای جوانسازی استفاده میکنن

میکرونیدلینگ رو بنظرم در کنار همه این روشا میتونی هر چند وقت یبار انجام بدی 

ولی باید در نظر داشته باشی

پوست ماها هیچوقت مثل پوست بچه ها صاف نخواهد شد پس توقعت خیلی نباید بالا باشه

اینو دکترم به من گفت

گفت معمولی میشه 

و همون هم شد

برای من الان خیلی معمولیه پوستم

از نزدیک ببینی جای چاله ها خیلی خیلی کوچیک شدن ولی از دور اصلا مشخص نیست 

من یه دونه جای آبله هم داشتم که روی پیشونیم بود

اون هنوزم هست چون خیلی عمیق بود

حالا خودت  با دقت صورتت رو ببین به نظر خودت چی برای تو بهتره  

امیدوارم بهترین تصمیم رو بگیری و از انتخابت راضی باشی

برای چاله های خیلی عمیق سابسیژن بهتره  کربوکسی تراپی هم خوبه  آر اف رو برای چاله هایی با ...

خیلی ممنونم از راهنماییت🤍

ان شاء الله که مال منم خوب بشه حداقل معمولی بشه🥺

سلام منم میخوام برم خیلی نگرانم تو انتخاب روش بین میکرو و آر اف سابسیژن موندم از طرفی همش میگن ما رف ...

ببخشید من الان پیامتونو می بینم من سه جلسه مزونیدلینگ کردم، سه جلسه آر اف فرکشنال کردم عااالی جواب داد، یه جلسه هم ژل جالوپرو زدم ولی ژل توصیه نمیکنم، ژل برا لاکچری هاس، خوب جواب میده ولی گرونه و موقتی تا ۹ ماه ماندگاری داشت