2777
2789
عنوان

بی بی چک

296 بازدید | 38 پست

الهی بمیرم برای تمام دلهای که شکسته به خاطر اینکه بی بی چکشون منفی شده 

از ته دلم برای همتون آرزو میکنم بحق این روزهای عزیزی که در پیشه بی بی چک هاتون مثبت بشه 

و هر چه زودتر شما هم صاحب نی نی بشید 

امروز خیلی دلم شکست وقتی که میشنوم از مردم بهم میگن مادر نشدی یا مادرن قیافه میگیرن تحویلت نمیگیرن به خاطر اینکه خدای نکرده حسودی بهشون نکنی 

ولی خدا میدونه من به عمرم حسود نبودم 

الهی هممون زود زود نی نی دار بشیم 

خدایا شکرت خودت مراقب همه چیز باش بارالها من که از دستم جز دعا کاری بر نمیاد.دوستت دارم خدا جونم هیچ کس رو ناامید نکن بارالها

انشالله عزیزم برات صلوات فرستادم😘😘

کاربرmelissssssaهستم،منم به لیست ترکونده ها اضافه کنین لطفا😕😕اهای اونی که شبا میای سطل اشغال کوچه رو برعکس میکنی😐😐یه روز گیرت میارم میترکونمت😐😐

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

خدایا تو خیلی مهربونی صدای ما رو هم بشنو 

به عمرم فکر نمیکردم یه روزی منم برای مادر شدن غصه بخورم 

خدایا شکرت خودت مراقب همه چیز باش بارالها من که از دستم جز دعا کاری بر نمیاد.دوستت دارم خدا جونم هیچ کس رو ناامید نکن بارالها

الهی آمین

پدر جان آشوب جهان و جنگ دنیا به کنار ،بحران ندیدن تو را من چه کنم 😭                                                  تو بهشتی شدی اما جهنم شد دنیایم بی تو پدر😢        میشه برای شادی روح پدرم یه صلوات بفرستید💔

الهی امین 

انشاالله تا قبل عید تمام منتظرا معجزه خدا رو ببینن

🙂💕 خدای منم خیلی بزرگه 💕🙂⚘⚘⚘⚘نگران فردایت نباش خدای دیروز و امروز خدای فردا هم هست ... ما اولین بار است بندگی می کنیم ولی او قرنهاست که خدایی می کند ، اعتماد کن به خدایی او⚘⚘⚘
ان شالله من همیشه دعا میکنم واسه منتظرا😍😘

ممنونم عزیزم 

یادمه خواهرم هر بار پریود میشد گریه میکرد چون بچه میخواست 

من مجرد بودم از این کارش تعجب میکردم حالا میفهمم چی میکشید

الهی آمین🙏انشالله ب زودی زود شما و هر کی ک آرزوی مادر شدن داره خدا دلشو شاد کنه البته یه نی نی سااااااالم و صااالح بهتون بده ایشالاااااا🙏🙏🙏🙏

من اون زخمی رو خوردم ک تو از حس کردنش مردی💔 میشه برای سلامتی پسرم یه صلوات بفرستی🙏💓
خدایا تو خیلی مهربونی صدای ما رو هم بشنو  به عمرم فکر نمیکردم یه روزی منم برای مادر شدن غصه بخ ...

من حس میکردم دیر نی نی دار بشم الانم 5 ماهه اقدام خداکنه فقط خیلی منتظر نذاره

خدایاشکر🌹

https://www.ninisite.com/discussion/topic/2183190/هر-روز-همه-یک-صلوات-برای-یکی-از-خانومهایی-که-میخوان-مامان-بشن?page=1

دوستانیکه تاپیکهای من بودید....من  شکر خدا مامان شدم ...امیدتون به خدا باشه ...إن شاء الله روزی همتون بچه های خوشگل و سالم و صالح و عاقل
الهی آمین🙏انشالله ب زودی زود شما و هر کی ک آرزوی مادر شدن داره خدا دلشو شاد کنه البته یه نی نی سااا ...

فدات بشم 

من که دیگه عقده بی بی چک گرفتم هرجا اسمش باشه میرم که دو خطشو ببینم😔

“یا امام رضـــــــــــا” اگر بناست که لطف کسی به ما برسد …. .خدا کند فقط از جانب شما برسد….نخواه منت بیگانه بر سرم باشد….. .خوش است خیر همیشه ازآشنا برسد…                            . 💚😍زیر پوست من یک دنیا در جریان است😍💚