2777
2789
عنوان

شوهر دروغگو

| مشاهده متن کامل بحث + 733 بازدید | 41 پست

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

موندم چیا خریده براسه ملیون من باسه ملیون براسه نفر لباس زمستونی تکمیل میخرم تازه مامانم باشه برا شیش نفر میخره شایدم بیشتر 😂

يه جوري باادم رفتارنكنين كه اگه بلايي سرتون اومد دلمون خنك شه !  تاوقتی باکفش کسی راه نرفتین راه رفتنشو قضاوت نکنین   
پیش خودش به خواهرش زنگ بزن و الکی ازش تشکر کن که لباس خریده برای شوهرت بعد اونجا دروغش معلوم میشه

ایییین بهترین کاره 

فقط حواست باشه بی مقدمه زنگ بزن که یه وقت از قبل هماهنگ نکنه

من که اهل عشق و عاشقی نبودم اما تو از کنارم رد شدی و جانم به دکمه پیراهنت گیر کرد.... خیلی طول نکشید تا بفهمم که چقد بی انتها دوستت دارم از موی سر تا ناخن پایت را، رویت را،بویت را، صورتت ،سیرتت، رفتارت ،گفتارت، حرکاتت،اطوارت،سخنت،سکوتت،نگاهت، خنده ات،شرمت،جسارتت،مهرت همه و همه رو دوست دارم اصلا نخواستنی در وجود تو نیست ❤️

كارش ازاده نصاب كابينته ..هروقت ازش پول ميخوام ميگه ندارم بعد رفته سه تومن پول لباس داده

شوهر منم نصابه. ولی اینقدر همه چی گرونه، بخدا برنج نیم کیلو می خریم. روغن یه دونه کوچولو خریدیم الان نزدیک دوماهه. توی بیشتر غذاها بیشتر از یک قاشق نمی ریزم.

ولی بازم پولی نمی مونه بریم خرید. خودم الان باردارم لباس گرم ندارم، هوام سرد شده. ولی نداریم

چه جالبه.... اینجور آدم که اینقدر خودخواهه و دروغ گو چرا مراعات میکنی که ناراحت نشه. فیش رو نشونش بده بگو میدونستم بی مسئولیتی، ولی فکر نمی کردم دروغ گو هم باشی

درست زمانی که بین همه ی اگر ها و باید و شاید ها و چون ها و چرا ها،مصصم می شوی بنشینی بر سر سجاده ی مهرش و از خدا نام مادر را التماس کنی .... و بعد خدا منتش را ... نعمتش را.... در حقت تمام کند و نام زیبای مادر را برازنده ی باقی اسمت کندقصه ی روزهای تنهاییت تمام می شودیکی می آید که تو،  به لطف بودنش بهترین حس ها را تجربه می کنی و به ضمانتش وامِ مادرانگی می گیری  خدایاشکرت  

عزیزم فک کنم حتی یکبارهم شده بهش تذکری چیزی دادی که الان دروغ میگه..چرا ناراحتی چرااخم میگفتی مبارکه عزیزم تازه خریدی چقد قشنگن اینجوری اونم دروغ نمیگفت..بعدم ب شوخی میگفتی من فک کردم به من هم خریدی خیلی خوشهال میشدم اخه..باید یادبگیری کاری نکنی که عادت ب دروغ گفتن پیواکنه..عزیزدلم الانم دیگه خرابش نکن که من میدونم ازحساب خودته وفلان.. غ مستقیم بگو ازفلان چیزخوشم اومده دوس داشتم. توبرام میگرفتی اخه اقامون گفتن تاج سری گفتن.. یکم زبون بریز باروکردن دروغ طرف مقابل چیزی حل نمیشه بلکه بدترم میشه

حس خوبیه ببینی یه نفر همه رو بخاطرتو پس زده..واسه ی رسوندن خودش به تو..همه ی راهو نفس نفس زده...حس خوووبیه
کاش شوهر منم ۳میلیون پول داشت میرفت براخودش لباس میخرید 😂😂😂ولی درکل کارتشو بردار برو برای خودت خر ...

عزيزم كارتشو بهم نميده نميدونم ١٤ساله معده درد داره نميره دكتر بعد رفته انقد پول لباس داده

شوهر منم نصابه. ولی اینقدر همه چی گرونه، بخدا برنج نیم کیلو می خریم. روغن یه دونه کوچولو خریدیم الان ...

شما درامد شوهرت خوبه نصابه كابينته؟ اخه هيچوقتم ادمي نبود كه اهل لباساي انچناني خريدن باشه:(

بگو خواهرت ک گفت من از هیچ جا خبر ندارم

به خواهرش ز زدم گفت من رفته بودم شمال واسش خريد كردم ولي من باور نميكنم چون نام مشتري اسم شوهرمه و اينكه چنتا تيكه ديگه لباس هست تو فاكتور كه من نديدم و فكر كنم براي اون دختره خريده بود