فلک در دفتر عشقم قلم زد 😢چ روزهای خوشی داشتم بهم زد😢الهی ای فلک چرخت نگردد😢که چرخت ارزویم را بهم زد😢😢😢😢😢😢😢😢😢😢😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😢😢😢😢😢😭😢 درد میکنه همه جای زندگیم😢الهی من بمیرم برای زندگیم😢
خب شوهرتو ببخشید با هر روشی بلدی خر کن برو ارایشگری خیاطی ی حرفه یاد بگیر بعدش ک خوب بلد شدی جدا شو ...
مگر همچین کاری کنم وگرنه الان اینجوری جداشم از چاله درمیام میفتم تو چاه
فلک در دفتر عشقم قلم زد 😢چ روزهای خوشی داشتم بهم زد😢الهی ای فلک چرخت نگردد😢که چرخت ارزویم را بهم زد😢😢😢😢😢😢😢😢😢😢😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😢😢😢😢😢😭😢 درد میکنه همه جای زندگیم😢الهی من بمیرم برای زندگیم😢
مگر همچین کاری کنم وگرنه الان اینجوری جداشم از چاله درمیام میفتم تو چاه
اره خودتو قوی کن بعد جدا شو اگه میتونی یواشکی پول پس اندازم کن اصلا دل بحالش نسوزون تو رو خوب باش انگار ک بهترین زنی براش ولی زیر زیری ب فکره خودت باش انشالله مشکلت حل بشه نخای جدا بشی ولی اگه نشدم غصه نداره ی زنه قوی جدا شو ک ب کسی نیاز نداری حتما حتما برو کلاس نگی بچمو چیکار کنم بعدا میرم تحت هر شرایطی برو کلاس تا رو پای خودت وایستی
بنظرم ترکش کن اون نمیخوادت به هردلیلی نمیدونم وقتی حتی ازبچه اش هم گذشته یعنی اوج تنفرازتو چراخانواد ...
نخواد ک نمیشه اسمشو گذاشت نمیتونن هم منو هم بچمو نگه دارن شرایط مالیشو ندارن
اره خودتو قوی کن بعد جدا شو اگه میتونی یواشکی پول پس اندازم کن اصلا دل بحالش نسوزون تو رو خوب باش ان ...
حتما اینکارو میکنم صدرصد تا الان هرچی پول داشتم بهش دادم ولی الان میفهمم که آینده خودمو تباه کردم اگه اون پولا و طلاهارو نگه میداشتم هیچ احتیاجی ب کسی نداشتم
خب دروغ ک نگفتم مشکلشو جویا شدم و خواستم اگه چیزیه حلش کنیم ک با ایم مواجه شدم