2777
2789

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

یعنی چی؟

ببین اولا ک ب خدا اطمینان کن.بعد ی دعا کن تمام.اون دعام اینه :🌹خدایا همه چیزو سپردم دست خودت.خدایا هرچی ک صلاح-خیر# خست برام پیش بیار .

دیگه خیالت راحت باشه .اون وقت دیگه هررررر اتفاقیم ک بیفته میگی حتما ب صلاحمه🙄

نه همیشه که نمیشینم گاهی هم می ایستمو دعا میکنم گاهی راه میرمو دعا میکنم گاهی دراز میکشمو دعا میکنم گاهی هم میشینم😁😁😁

شازده کوچولو با ادب پرسید: بی‌وطن‌ها کجا هستند؟گل گفت: بی‌وطن‌ها؟ خدا می‌داند که کجا می‌شود پیدایشان کرد. باد این ور و آن ور می‌بردشان. نه اینکه ریشه ندارند؛ بی‌ریشگی، حسابی اسباب دردسرشان شده...(شازده کوچولو، آنتوان دوسنت اگزوپری.ترجمه و اقتباس کنتـ مونت کریستو)
آره میشه .وقتی یه دارویی جواب نده دیگه استفاده نمیکنی.چون خاصیت نداره.

خدا اگر هم اجابت نکنه بواسطه اون دعا ممکنه بلا یا آفتی ازت دفع کنه یا دعا رو ذخیره کنه و در قیامت بدردت بخوره دعا خیلی ارزشمنده

نمیکنم دیگه اثر نداره

دنبال ریشه اش باش ببین شاید اصلا صلاحت در اونکار نیست.من سال 89یه چیزی از خدا میخواستم حتی زیر دوش حموم توی مسیر دانشگاه خلاصه همه جا دعا میکردم بهش برسم ولی نشد که نشد از خدا خیلی شاکی بودم تا اینکه یه چی دیگه بهم داد الان میفهمم بعد اینهمه سال اگه بهم میداد بدبخت میشدم الان روزی هزار بار شکر میکنم

هرکی امضام رو دید اگه دلش خواست یه صلوات برا درس شدن کارمون بفرسته🙏ممنون💚💚💚 ای سبب‌ساز اسباب و ای گشاینده درها، بگشای برای ما درها را و آسان گردان بر ما حساب را و آسان کن بر ما عقاب [سختی‌ها] را، خداوندا اگر روزی من و روزی عیالم در آسمان است پس فرودش آور و اگر در زمین است پس خارجش گردان و اگر در زمین و در جای دوری است نزدیکش گردان و اگر نزدیک است آسانش گردان و اگر آسان است پس زیادش گردان و اگر زیاد است پس جاودانه‌اش گردان و اگر جاودانه است پس پاکیزه‌اش گردان و اگر پاک است پس برای من در آن برکت قرار ده و اگر موجود نیست موجودش گردان، با وجودبخشی خود و یکتایی خود که همانا بر هر چیزی توانایی و اگر در دستان خلق شرور توست  آن را از دستش بگیر و آن را به من منتقل کن هر جا که باشم و مرا به‌سوی آن منتقل نکن آنجا که آن هست
نمیکنم دیگه اثر نداره

شاید از نظر تو اثر نداره.ولی صلاح کارت همینه.. یاد اون داستانی افتادم که میگه یه گنجشک تو لونش بود یهو یه باد شدیدی اومد و لونشو باد برد و خراب شد..کنجشکه ناراحت شد گفت خدایا چرا خونم خراب شد؟ مگه لونه به این کوچیکی چه ضرری برا تو داشت تو این دنیای بزرگ لونه به این کوچیکی جایی از دنیاتو نمیگرفت و از این حرفا... خلاصه ندا اومد که من بخاطر خودت اینکارو کردم.یه مار نزدیک لونت بود و میخواست تورو بخوره..من با این کار زندگی تو رو بهت بخشیدم..

اینو گفتم که متوجه شی شاید خیلی چیزا طبق میل ما پیش نره ولی مطمعن باش مصلحت ما تو همینه.