2777
2789
عنوان

حق با منه یا خانواده همسرم؟

| مشاهده متن کامل بحث + 326 بازدید | 32 پست

این اصلا چیزی نیست که ناراحتی داشته باشه! مامان منم ۳۰ ساله تو یه محله نشسته نمیتونه دل بکنه

شما که نباید واسه اونا تعیین تکلیف کنید. هفته ای یه شب میان دوست ندارید یه جوری متوجه کنید.

اگه دوتا جمله گهربار (به من چه و به تو چه) سرلوحه زندکی باشه خیلی راحت تر زندگی میکنیم!

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

اوووف هر هفته میان میمونن . بگو از این به بعد ما بریم اونجا هر هفته .  پدرمادرا کم میان خونه ب ...

میگه برا نگهداری بچه و کار خونه میان یک شب میمونن. نه برا خوش گذرونی که! 

وااااا خوب دوست ندارم شب بمونن خونم  شما خودتون بزارین جای من هر هفته بیاد مادر شوهرتون ...

به خاطر کمک بهت میان شب میمونن..........مگه نگفتی واسه این موضوع میان؟............

مامان ترنم سابق......عضویت 1387

والا من دوتا شیر به شیر دارم مامانمم کمکم نمیاد مگه یه بچه چه کاری داره که بیان تو بچه داری کمکت کنن؟

یه روزی رفتیم تو کوچه با دوستامون بازی کردیم بدون اینکه بدونیم اخرین بار بوده😥😣کی فکرشو میکرد یه روز با ادمایی حرف بزنیم که تا اخر عمرمون شاید هیچ وقت نبینیمشون🤩😍

تهران هستین شما؟؟؟شاید پولشون در حدی نبود بتونن تهران خونه بخرن

آخر نفهمیدم دلت میخواد اینا پیشتون بیان یا نیان؟؟؟الان دلخوری که چرا نیومدن ور دل شما خونه بگیرن؟؟با خودت چند چندی خواهر

وااااا خوب دوست ندارم شب بمونن خونم  شما خودتون بزارین جای من هر هفته بیاد مادر شوهرتون ...

چرا تا حالا مشکلی نداشتی😐حالا که نیومدن تهران خونه بخرن مشکل داری؟؟دقیقا معلومه لج کردی

هرآدمی ناراحت میشه ک اگ همسرش بهش بگه ک دوست ندارم خانوادت شب بیان خونمون این حرف شما درست نبوده و میتونستی اینو ی طور دیگ بیان کنی عزیزم اینک ممنون ک کمک میکنن ولی یکم ی جوریه هرهفته اینجا باشن بالاخره ماهم زندگی خودمونو داریم میخوایم راحت باشیم آخرهفته ها یا باهم ی جا بریم نمیشه اوناهم اذیت میشن یکاری کن دیگ زیاد نشه اینطور هرهفته چه میدونم هر مردی ی ترفندی داره ک میشه فقط اونجوری نرمش کرد ولی مستقیم نه ی جورایی غیر مستقیم ک خودشم درک کنه

اره دقیقااااااااااااا لج کردم

لج کار بچه هاست. کسی که لج میکنه خودش بهتر از هرکسی میدونه حق با خودش نیست. وگرنه مثل یه خانم عاقل رفتار میکردی نه لجبازی

چون طبق خواسته من نیومدن تهران خونه بگیرن پس دیگه نیان خونه ما بمونن! قبلش میگفتی من احتیاج به ندارم! واقعا نداشتی؟ 

اگه دوتا جمله گهربار (به من چه و به تو چه) سرلوحه زندکی باشه خیلی راحت تر زندگی میکنیم!

و در رابطه با خانواده ی شوهرت خب اونا دلایل خودشونو داشتن تو که همه ی مشکلات اونارو نمیدونی و مطمئن باش اوناهم همه چیزو بهت نمیگن شاید دلیلی داشتن واس خودشون و این به خودشون مربوطه ک محل زندگیشون کجاباشه اوناهم از روی کمک و دلسوزی و دوست داشتن کمکت میکنن دلیل نمیشه ک تو از اونا سو استفاده کنی اگ کمکشونو نمیخوای بگو نمیخوام ولی راست میگن دوستان درست نیست بعد اینهمه کمک خستگیشونو توی تنشون بذاری ولی با این وجود درسته خوب نیست هر هفته

ولی بنظر من اگ میخوای بد نشه ی مدت صبر کن بعد یه مدت بگو خیلی اذیت نکنین خودتونو من میتونم به بچه برسم خودم و اینک به شوهرتم بعد یه مدت بگو ک دیگ خودم به بچه میرسم نیازی نیست هر هفته بنده خداها از کرج پاشن بیان اینجا هم برای اونا زحمت میشه هم اینک یکمم ما زندگی خودمونو داریم اینطوری خانواده از مشکلات ما هم با خبر میشن ما باید زندگی خودمونو داشته باشیم

از اینکه حق با تو هستش یا شوهرت حق با شوهرته چون مستقیم گفتی که نمیخوام مادر و پدرت بیان اینجا اگه همین حرفی رو شوهرت بهت میگفت میتونستی قبول کنی - حالا شما که یک شب نمیتونی تحملش کنی چه دلیلی داره بیان کنار خونه شما بزار همون دور از شما باشن اینجوری که بهتره - 

نگین ای خداااااااااااااااااا مشکل دارم بگین ای مشکل خداااااااااااااااااااااا دارم