2777
2789
عنوان

بوی بد واژن

55327 بازدید | 32 پست

برای بوی بو واژن چه پیشنهادی دارین؟ژل شستشویی کرمی اسپری ای فومی چیزی 

بااینکه سعی میکنم قبل رابطه یا برم دسشویی یا حموم و واژنمو بشورم همیشه شوهرم از بوی بد واژنم شاکیه خیلی بهم میگه بهم برمیخوره و اعتماد بنفسم پایین میاد و تمایلی برای رابطه ندارم

هر سال ماه رمضون یا وزنم بالا می‌رفت یا کلاً برنامه غذاییم به‌هم می‌ریخت 😅

امسال اما فرق کرد… چون با رژیم فست پرو دکترکرمانی جلو رفتم. این برنامه جوری طراحی شده که اگه روزه بگیری دقیق با سحر و افطار تنظیمه، اگه هم نتونی روزه بگیری می‌تونی مثل یه فستینگ اصولی انجامش بدی.

خودم بعضی روزها روزه نیستم، ولی با اینکه روزه نمی‌گیرم، میل به غذا هم ندارم! ولعم کمتر شده، خوابم بهتر شده و حس سبکی دارم.

اگه می‌خوای امسال هم روزه بگیری هم وزن کم کنی

یا حتی بدون روزه فستینگ اصولی داشته باشی

سایت دکترکرمانی رو حتما ببینید

عفونت نداری؟

لباس زیر نخی بپوش و اصلا با شامپو و صابون که بو داره نشور اونجا رو ، سفیداب بزن تا هم لایه برداری شه هم تمیز بمونه

افتخار میکنم لر هستم😀😀😀😀😀😀
خوب حتما عفونت داری  در غیر این صورت ، بوی واژن طبیعیه و همسرت نباید بدش بیاد

من تازه یکسال عروسی کردم نمیدونم عفونت چیه گاهی ی لایه سفید داخل لبه های واژنم هست و گاهی شورتم یکم خیس میشه و ی بوی رطوبت و نم میده البته این واسه مثلا دو روز حموم نرفتن و یا بعد باشگاهه اما حموم ک میرم شورتمم عوض میشه بنظرم بویی نداره بنظر من شوهرم خیلی حساسه علائم عفونت چیه چ بویی میده؟

شاید ترشحاتت زیاده یا عفونت داری، تاحالا دکتر رفتی؟

نه نرفتم نمیشه برم دارو خونه؟حتما باید برم دکتر؟عفونت چ ویژگیهایی داره؟مال من رنگ نداره بو هم ی بوی نم و رطوبتی ک میمونه میده