2777
2789
عنوان

یه راهی پیدا کردم که تو چن ثانیه سردردتون خوب میشه😎😉

| مشاهده متن کامل بحث + 2037 بازدید | 74 پست

من یه جایی خوندم نوشته بود فرو بردن دو دست در یک ظرف پر از یخ بمدت چند ثانیه باعث بهبود سردرد میشه

خدایا کمک مان کن تا از ما به دیگران، تنها خیر و نیکی برسد.ٱمین یا رب العالمین.

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

خدایا یعنی میشه من یه روزی زنده باشم و ببینم از این تاپیکای مسخره قطره چگونگی و سرکاری تو نی نی سایت ...

نمیشه خواهر نمیشه شده واسمون فانتزی😶😶

منم گوگولی مگولی😍 منم نون تنوری 😋منم نعنا وریحون😝 منم گل توی گلدون😁

اگر پیشم بودی با چماق میزدم توی سرت که دیگه از درد سر خلاصی نداشته باشی و نیای تاپیک اینجوری بزاری

من حلیم رو با دارچین میخورم شما دوست داری با نمک بخور یا با شکر بخور. 😂تصورم از بعضی از نی نی سایتی ها پشمک حاج عبدا... هست تو همه تاپیکا پشماشون میریزه ولی بازم پشم دارن برای تاپیک بعدی 🤣🤣🤣🤣. آهای تویی که پاچه میگیری چخه چخه. 

من تازگی سرما خورده بودم یه قطره منتول گرفتم برای احتقان بینی امروز دیدم روش نوشته برای سردرد هم کاربرد داره راسش اولش یه کم بو کردم ولی فایده ای نداشت منم از بس بخاطر سردردم حرص میخوردم شیشه قطره منتول رو گرفتم بالا دو تا قطره وارد بینیم شد آنچنان سوخت که نگووو

یه کمی هم وارد گلوم شد راسش😷

ولی یهو احساس کردم تمام رگهای مغزم باز شده سردردم بطرز عجیبی خیییلی خوب شد😄

من همیشه قصه ی عشقو میگم ... ولی تنها یارم این سازِ منه ... عمرِ عاشق بودنم چقد کمه ... آخرش آخرِ آوازِ منه ... آخرش آخرِ آوازِ منه 🎶🍦🍦🍦🍦🍦🍦🍦🍦🍦🍦🍦🍦

من سرم درد میکرد

خیلی شدید

اونقدر که ضربان دار بود

رفته بودم دسشویی 

انقد درد شدید بود طاقتم نمیومد اصلا هواس پرت شده بودم داشتم بدون اینکه طهارت بگیرم ‌(یعنی شست و شو کنم) داشتم پا میشدم بیام بیرون کهدیهو به خود اومدم و باز نشستم

😶

قرص های میگرن بهم داد دکتر نخوردم

میگرن ندارم 

بچه شیر میدادم

بهم دوتا امپول زد بعد خاهرم یکم پیشونی مو ماشاژ داد بعد دوساعت آروم گرفت

دلم نمیخاست حتی یادم بیفته به اون شب لعنتی

ولی افتاد

جان من اگ خوندید حتما امتحان کنید باور کنید تاثیر گداره سوزشش هم فقط چند ثانیه یا یه دقیقه اس بعدش خیلی خوب میشید😙

من همیشه قصه ی عشقو میگم ... ولی تنها یارم این سازِ منه ... عمرِ عاشق بودنم چقد کمه ... آخرش آخرِ آوازِ منه ... آخرش آخرِ آوازِ منه 🎶🍦🍦🍦🍦🍦🍦🍦🍦🍦🍦🍦🍦