2777
2789
عنوان

یه راهی پیدا کردم که تو چن ثانیه سردردتون خوب میشه😎😉

| مشاهده متن کامل بحث + 2074 بازدید | 74 پست

خب همین سه نفر کافیه خیالم راحته این راهو به سه نفر میگم اونا هم به سه نفر اون سه نفر بعدی هم به سه نفر دیگه سه نفر بعدیشم ...😅

نزنیدااا الان میگم چشم😙

من همیشه قصه ی عشقو میگم ... ولی تنها یارم این سازِ منه ... عمرِ عاشق بودنم چقد کمه ... آخرش آخرِ آوازِ منه ... آخرش آخرِ آوازِ منه 🎶🍦🍦🍦🍦🍦🍦🍦🍦🍦🍦🍦🍦

سلام دخترا میگم شما از کجا لباس زیر می‌گیرید؟ من امروز اولین سفارشم رو از سامان لعیا گرفتم تولیدی تخصصی لباس زیره. کیفیتش خیلی خوب بود، فقط دغدغه‌م هزینه ارسال بود که با کد free برام رایگان شد. تا کدش رو نبستن شما هم برید سفارش بدید.

برم صفحه چندم بیام که گفته باشی 😒😑

خدایا تا پاکم نکردی... خاکم نکن..😔😔😔باردار نیستم تیکر رسیدن ب خواسته هامه البته امیدوارم همینطور بشه 😍😍برام دعا کنید اونی ک میخوام بشه الهی فداتون بشم ❤❤

من حتی یه دونه قرصم نخوردم برخلاف همیشه!

من همیشه قصه ی عشقو میگم ... ولی تنها یارم این سازِ منه ... عمرِ عاشق بودنم چقد کمه ... آخرش آخرِ آوازِ منه ... آخرش آخرِ آوازِ منه 🎶🍦🍦🍦🍦🍦🍦🍦🍦🍦🍦🍦🍦

واااا خوب بگو اگه میخوای بگی زودتر بگو اگه نه که ...

یه بار سردرد شدید داشتم من میگرن دارم ولی خفیفه بعد ابروهامو با انگشتام گرفتم فشار دادم پنج دقیقه بعدش خوب شدم 

دنیای من  دخترم دنیاس بس😙😘😍

خدایا یعنی میشه من یه روزی زنده باشم و ببینم از این تاپیکای مسخره قطره چگونگی و سرکاری تو نی نی سایت نیس؟! خدایا کامروام کن خواهشااا 

مریمم💙 ***و خدایی که به شدت کافیست***        
اینو خوب گفتی

والا بخدا 🙂🙂

خدایا تا پاکم نکردی... خاکم نکن..😔😔😔باردار نیستم تیکر رسیدن ب خواسته هامه البته امیدوارم همینطور بشه 😍😍برام دعا کنید اونی ک میخوام بشه الهی فداتون بشم ❤❤
2790
2778
2791
2779
2792
پربازدیدترین تاپیک های امروز