2789
هزینش زیاد نمیشه؟

چین خوب نیست بابا ،سوء تغذیه میگیرن فقط سوسک و قورباغه دارن برو ترکیه ارمنستان

‎متاسفانه یه عده هنوز نمیدونن‎ احترامی ک بهشون میذاري از ‎شخصیت خودته نه کمالات اونا!

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷   مشاهده: 

خب با دلار الان نمیتونی بری اروپا ....آسیا برات گزینه بهتریه..میتونی بری دبی..یا تایلند یا گوا 

هم دوست دارم خارج از ایران برم هم هزینه ها خیلی بالاست، مگر اینکه همین کارو بکنیم

هم دوست دارم خارج از ایران برم هم هزینه ها خیلی بالاست، مگر اینکه همین کارو بکنیم

خرید نمیتونی بکنی ...نهایتا بتونی جاهای دیدنی و ببینی ..برو گوا تو هنده یه جای توریستی قشنگه و هند نسبت به کشورهای دیگه ارزونه چون کشور فقیریه ولی فوقالعاده زیباست

خوشا بحال کسیکه ایمان و اعتمادش را به من از دست ندهد.
نهایتش 7 تومن

نفری؟

یا دونفر

طومار طولاني انتظارم به اميد خودت يارب. سوال دندانپزشکی داشتید اینجا بپرسید https://www.ninisite.com/discussion/topic/3804499/%d8%b3%d9%88%d8%a7%d9%84-%d8%af%d9%86%d8%af%d9%88%d9%86%d9%be%d8%b2%d8%b4%da%a9%db%8c?page=2
چین خوب نیست بابا ،سوء تغذیه میگیرن فقط سوسک و قورباغه دارن برو ترکیه ارمنستان

وا. اصلا همچین چیزی‌نبود😶

دکلمه ای از زبان خدا : منم زیبا که زیبا بنده ام را دوست میدارم. تو غیر از من چه میجویی؟ تو با هر کس به غیر از من چه میگویی؟   تو راه بندگی طی کن عزیز من... خدایی خوب میدانم! طلب کن خالق خود را، بجو ما را... تو خواهی یافت.   که عاشق میشوی بر ما و عاشق میشوم بر تو. مگر‌ کسی هم با خدایش قهر میگردد؟ هزاران توبه ات را گرچه بشکستی، ببینم من تو را از درگهم راندم؟   که می ترساندت از‌ من؟ رها کن آن خدای دور، آن نامهربان معبود. این منم پروردگار مهربانت، خالقت.    به نجوایی صدایم کن... بدان آغوش من باز است. قسم بر روز هنگامی که عالم را بگیرد نور، قسم بر اختران روشن اما دور :    * رهایت من نخواهم کرد *✌🙏  اللهم صل علی محمد و آل محمد. ( من ivf کردم، اگه سوالی در موردش داشتین بپرسین کمک تون کنم ) 
یه چیزی بگم؟؟؟؟ دو نفری....

جانم؟

استانبول خیلی قشنگه

هند خوبه اگه با کثیفی مشکلی نداری

آنتالیا بد نیس

من شمال به شرطی که هتل خوب بگیری و خرج کنی هم برا ماه عسل خیلی خوب میدونم

طومار طولاني انتظارم به اميد خودت يارب. سوال دندانپزشکی داشتید اینجا بپرسید https://www.ninisite.com/discussion/topic/3804499/%d8%b3%d9%88%d8%a7%d9%84-%d8%af%d9%86%d8%af%d9%88%d9%86%d9%be%d8%b2%d8%b4%da%a9%db%8c?page=2
جانم؟ استانبول خیلی قشنگه هند خوبه اگه با کثیفی مشکلی نداری آنتالیا بد نیس من شمال به شرطی که هت ...

از اول دوس داشتیم بریم هند ، قبل از گرون شدن دلار، همین گرون شدنه تصمیم رو یکم سخت کرد

یهدفامیلمون رفته بود میگفت غذاهاش بده

بیشتر این خوراکی های عجیب غریب برای جنوب چینه

وگرنه شهرهای دیگه ش مثل پکن و شانگهای ما اصلا پیدا نکردیم از این چیزا 

دکلمه ای از زبان خدا : منم زیبا که زیبا بنده ام را دوست میدارم. تو غیر از من چه میجویی؟ تو با هر کس به غیر از من چه میگویی؟   تو راه بندگی طی کن عزیز من... خدایی خوب میدانم! طلب کن خالق خود را، بجو ما را... تو خواهی یافت.   که عاشق میشوی بر ما و عاشق میشوم بر تو. مگر‌ کسی هم با خدایش قهر میگردد؟ هزاران توبه ات را گرچه بشکستی، ببینم من تو را از درگهم راندم؟   که می ترساندت از‌ من؟ رها کن آن خدای دور، آن نامهربان معبود. این منم پروردگار مهربانت، خالقت.    به نجوایی صدایم کن... بدان آغوش من باز است. قسم بر روز هنگامی که عالم را بگیرد نور، قسم بر اختران روشن اما دور :    * رهایت من نخواهم کرد *✌🙏  اللهم صل علی محمد و آل محمد. ( من ivf کردم، اگه سوالی در موردش داشتین بپرسین کمک تون کنم ) 
از اول دوس داشتیم بریم هند ، قبل از گرون شدن دلار، همین گرون شدنه تصمیم رو یکم سخت کرد

عزیزم هر کشوری میری باید پول رو ب پول خودشون چنج کنی 

مثلا ببینی با صد دلار چقدر روپیه (هند) میشه خرید و مثلا یه بطری آب‌معدنی چند روپیه میشه یا پول تاکسی چقدره. اینطوری دستت میاد یه سفر چقدر خرج برمیداره