2777
2789
عنوان

کدومو میپسندین؟👸

| مشاهده متن کامل بحث + 319 بازدید | 44 پست

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

ترکیب سنتی و مدرن نمیتونم به پدر و مادرم دروغ بگم😁مثلا با طرف بخوام برم بیرون بگم دارم میرم کلاس چو ...

💜بگی ودرک بشی که عالیه

احساس سوختن به تماشا نمیشود. آتش بگیر تا که بدانی چه میکشم !
هر دو اگر از راه درست باشه خوبه  ولی من ازدواجم از راه ۱ بوده خداروشکر راضیم 😍😍 البته ۲م ...

خداروشکر گلم  

کم پیش میاد ی آقا پیدا بشه که ارزش معرفی داشته باشه  و کار به ازدواج ختم بشه  اما متاسفان ...

ادم خوب وبد وجود داره بنظرم به راهش ربط نداره 

💜بگی ودرک بشی که عالیه

درک میشم خداروشکر آدمای روشنفکر و فرهنگی هستن پدر و مادرم اگه طرف سرش به تنش بیارزه چرا که نه رفت و امد میکنی اگه خوب بود ازدواج خیلی هم عالیه 

به امضام نگاه نکنیا شوخیه😂😂😉😉

کم پیش میاد ی آقا پیدا بشه که ارزش معرفی داشته باشه  و کار به ازدواج ختم بشه  اما متاسفان ...

خوی اون اقا اول به شیوه سنتی باخانوادش میاد خواستگاری بعد دوتا جون میرن بیرون اینور اونور حتی خونه هم باخانواده بی خانواده حتی به نطر من ترتیب یه سفر یه روزه رو باخانواده ها بدن اشناکه شدن بعد ازدواج 

البته خوب پیشرفت این مراحل بستگی به اوکی بودن جلسه های قبل داره 

مااینجوری ازدواج کردیم وبسیار عاشقیم 

عسقی که روز به روز عمیق تر و رومانتیک تر میشه 

منتهی واقعا خانواده ها کم میزارن برای بچه هاشون تو ازدواج رای به خ از این مراحل نمیشن گاهی به جونا حق میدن از روش ناامن استفاد کنن

بعد از سزارین هم میشه طبیعی زایمان کرد من این تجربه شیرین رو داشتم خاطرمو تو تاپیکم نوشتمhttps://www.ninisite.com/discussion/topic/1262136/بالاخره-من-بعداز-سزارینم-زایمان-کردم