2777
2789
تفاوتش چیه؟

تفاوتش تو مدل كاشتشه عزيزم براي اينكه از دو مدل مواد استفاده ميشه هم اينكه كارش زيادتره و زيباترم هست فرقش اينه

خدايا من ايمان دارم بالاخره حاجتمو بهم ميدي ❤️🙏

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

بله الان خيلي خوبه ناخناي خودم داره بلند ميشه،عزيزم ميري واسه كاشت بگو كاور ژليش برات انجام بدن كه ب ...

بگم برام ناخن بکار با کاور ژلی؟

ببخشیدا چون تجربه ندارم هی سوال میکنم شرمنده🙁

من ناخن با طرح فرنچ خیلی دوست دارم با کاور ژلی میشه ؟

دوس داري بلند بشه ناخنات؟از ايني كه الان هست؟يا ميخواي عين ناخناي خودت موتد بزاره بعد طرح بزنه؟

عزيزم فكر كنم شما ميخواي خيلي ناخنات تغيير كنه ،پس برو كاشت انجام بده بعد خود خانوم ناخنكار راهنماييت ميكنه چه مدل بيشتر به دستات مياد ،بعدم هرطرحي بخواي برات ميزنن

عزيزم فكر كنم شما ميخواي خيلي ناخنات تغيير كنه ،پس برو كاشت انجام بده بعد خود خانوم ناخنكار راهنمايي ...

نه عزیزم تغییر نمیخوام میخوام یه چیز ساده باشه .ولی خب جنسشو بیشتر میخواستم ببینم کدوم بهتره  تا اونو بزنم باز شما یکم بهم اطلاعات دادیدممنون ازتون

ن خیلی بلند نمیخوام از این طرح فرنچ که ناخن کوتاه هست خیلی خوشم میاد .فرنچ با ناخن بلندم هس ولی من م ...

آلفا هستم💪                                                       آدمای قوی پای رفتنشان سریع است و دست ماندنشان محکم، بستگی دارد اونارو به چه نتیجه ای رسونده باشید....                                    
نه عزیزم تغییر نمیخوام میخوام یه چیز ساده باشه .ولی خب جنسشو بیشتر میخواستم ببینم کدوم بهتره  ت ...

خب گلم برو بگو برات كاشت با پودر هلويي انجام بده بعدشم برات فرنچ بزنه به همين راحتي 🤗