2777
2789
الحمدالله ادمه پولداره خوشکله باسواده خلاصه همه چی تمومه شغلش هم عالی خداروشکر😆😍 بچه ها برانی نی ...

همه چی تمومه 

پز# زیر پوستی😎

دعا# کردم ان شالله ک نی نی ت هم خدا نگه داره و بهت سالم تحویل بده 😍

امروزی جوری بغلم کن 💑انگار ک فردا میمیرم....فردا چطور ؟فردا جوری بغلم کن انگار ک از مرگ برگشتم😍
گریه کنه فقط نیم ساعت گریشو دربیاره مشکلات زندگی چی کارش میکنه اونوقت 

دوري منو با مشكلات مقايسه ميكني؟😂😂😂

مشكلا حل ميشن😂

وقتی میام نی نی سایت ی صلوات شمار دستم میگیرم و با نام و یاد خدا شروع میکنم ب صلوات فرستادن😁                

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

خودت باید پا میشدی میرفتی خرید. با مردا اصلا حال نمیده خرید کنی. همش باید هول بزنی زود تموم کنی

کارتشو بردار خودت برو سرحوصله خرید کن...من تنها خرید رفتن رو دوست دارم.چون برنامه واسه جای خاصی ندارم وقتی میرم بازار هر جا خوشم بیاد میرم....پلاسکویی ک عشقمه...طلافروشی....کالاخانه...لباس خونگی...مانتو فروشی...کیف وکفش...بنظرت با شوهر باشی همه جا میتونی بری

ب حرف خانومش گوش بده باشه!!!(هلاك جمله بنديمم!)

سعی کردی به هر نحوی شده توو جای خالی جاش بدی😫😫😫😂😂😂😂

الان شوهر آینده‌ م داره به دوس دخترش میگه همیشه برا همیم...به همین فکر باش عنتر خانوم   
همه چی تمومه  پز# زیر پوستی😎 دعا# کردم ان شالله ک نی نی ت هم خدا نگه داره و بهت سالم تحو ...

خخخخ نه گلم جدی گفتم شکرخدا ..مرسی عزیزمممممممم خداان شاءالله حاجت روات کنه🌹❤

تودلیم معجزه💞 امام رضا ع💞 و امام حسین ع🌹هست بعدازچندسال..خدایا شکرت شکرت😍میشه برای سالم به دنیااومدنش ی دونه صلوات مهمونم کنی الهم صل علی محمد وال محمد😍 ان شاءالله حاجت رواشی
کارتشو بردار خودت برو سرحوصله خرید کن...من تنها خرید رفتن رو دوست دارم.چون برنامه واسه جای خاصی ندار ...

منم تا جایی که بشه تنها میرم خرید و با حوصله خرید میکنم وقتی با شوهرمم همش میگه زود باش بریم

یه مامان ۲۷ساله...مامان ۳تا وروجک