2777
2789

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

تاوقتی ک مانکن بشه من میخوام مانکن بشم فقط شکم دارم ولی خیلی گرسنم میشه اصلا نمیتونم باغذاهای سبک بگ ...

خب اشتباهت همینه دیگه؛مانکنی به چه قیمتی خواهرم،بعدنسبت به غذاهای سفره حریص میشی بدنتوداغون میکنی؛یایجوری وسواس میگیری که یه لقمه هم نمیتونی باب میلت غذابخوری؛برای شکمت بایدورزش کنی وشبازودشامتوبخوری ونون وبرنج  نخوری؛کلی مانکن میشی اونم بالذت😉

خب اشتباهت همینه دیگه؛مانکنی به چه قیمتی خواهرم،بعدنسبت به غذاهای سفره حریص میشی بدنتوداغون میکنی؛یا ...

والله منکه شکموم همچی میخورم بعدمیگم رژیمم واقعاخم وقتی میخورم عذاب وجدان میگیرم ولی شوهرم نمیزاره سرلجم میره شیرینی وپفک میخره ک رژیم نگیرم

اره بابا الکی زحمت میکشی غذابدون روغن وشکرواینا دیگ مزه اش بچی باشه اخه

آره واقعا

ولی غذای رژیمی هرکاریش کنی لامصب بد مزه اس😂😂😂

من یه مدت برای شوهرم میپختم خودمم مجبوری برای اینکه تنبلیم میشد واسه خودم غذا بپزم از اون میخوردم 

وااااای که چه حال بدی بود😁😁😁😁

ولی شوهرم چربیش پایین اومد با این غذاها

والله منکه شکموم همچی میخورم بعدمیگم رژیمم واقعاخم وقتی میخورم عذاب وجدان میگیرم ولی شوهرم نمیزاره س ...

چرراااا😨😨؟؟ببین من خودم رژیم گرفتم؛صبحونتوبایدسییرروکامل بخوری؛میتونی ناهارتُ حذف کنی؛بجاش میوه یاسالادوسبزیجان بخوری؛شامم برنج نخور؛گوشتُ مرغ وماهی خالی بخور؛یسری فوت وفنای ریزهست که انجام بدی زودبه هدفت میرسی واذیتم نمیشی؛ولی حتمااا ورزش کن

آره واقعا ولی غذای رژیمی هرکاریش کنی لامصب بد مزه اس😂😂😂 من یه مدت برای شوهرم میپختم خودمم مجبور ...

مابرعکسیم میخوام رژیم بگیرم اگ واقعابزارن هم میگیرم ولی شوهرم غذاخوب میخواد سرلجم میره شیرینی وپفک واینامیخره میگه بایدبخوری اگ نیای سرسفره منم‌نمیخورم

چرراااا😨😨؟؟ببین من خودم رژیم گرفتم؛صبحونتوبایدسییرروکامل بخوری؛میتونی ناهارتُ حذف کنی؛بجاش میوه یا ...

من وقتی تنهام اصلا دوست ندارم غذابخورم شوهرمم اخرشل میادهمون باعث چاقیه من شدالان تصمیم گرفتم غذابخورم شب نخورم ورزش میکنم ولی اصلا کم نمیکنم نمیدونم چرا

مابرعکسیم میخوام رژیم بگیرم اگ واقعابزارن هم میگیرم ولی شوهرم غذاخوب میخواد سرلجم میره شیرینی وپفک و ...

خیلیییییی سخته که این

من خونه بابام که بودم خیلی تپل بودم چون خانواده مخصوصا برادرام همینکارا رو میکردن

ولی ازدواج کردم شوهرم کاری نداشت فقط غذای خودش باید خوب بود منم راحت لاغر شدم اون چاق شد😁😁😁

یه توصیه:برای لاغری فقط ذهنتو باید مشغول کنی که سراغ غذا و ریزه خواری نری سرکار رفتن یا کلاس رفتن خیلی خوبه

هرچی به فکر رژیم و غذای رژیمی باشی ولع خوردن بیشتر میاد سراغت

ببخش پر حرفم من😁😁😁عززززیزززیییی

من وقتی تنهام اصلا دوست ندارم غذابخورم شوهرمم اخرشل میادهمون باعث چاقیه من شدالان تصمیم گرفتم غذابخو ...

روزارواونجوری که خودت میخوای بگذرون؛کم کالری بگیروسالم غذابخور؛شبم سعی کن بشقابت بیشترپروتیین وسبزی وسالادومیوه واینچیزاباشه؛اصلادرموردرژیم حرف نزن که نه شوهرت حساس بشه نه کسی دیگه متوجه بشه که بخوادحرفای حاشیه ای درست بشه