۱۸۹ مدیر عضویت: 1396/12/11 تعداد پست: 2190 عنوان خانما بیاین | مشاهده متن کامل بحث + 190 بازدید | 36 پست من وقتی بیرون میرم همه میگن ماشاالله این ماشاالله یعنی چی یعنی چاقم ک میدونم هستم یا مثلا چی .اگه منظورشون به چاقیه من الان قرص برنج بخورم بمیرم اگر پاداشا بودم شک نکن صدای خنده ات را سرود ملی میکردم مادررررررر😚😚😚 1397/07/30 | 15:49 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
جودی_ابوت2 عضویت: 1395/07/25 تعداد پست: 2116 آقایون به همه ی خانوما میگن ماشاءالله ؛ ربطی هم به چاق و لاغری و زشت و خوشگلی و مجرد متأهلی نداره نگران نباش یه جوری زندگی کن،که خدا عاشقت بشه ...
۱۸۹ مدیر استارتر عضویت: 1396/12/11 تعداد پست: 2190 اون توپولو کنایه از لاغری بوده ا مرسی نابود شدم اگر پاداشا بودم شک نکن صدای خنده ات را سرود ملی میکردم مادررررررر😚😚😚
۱۸۹ مدیر استارتر عضویت: 1396/12/11 تعداد پست: 2190 اینجور نگو،اعتماد بنفس داشته باش..دریا با لیس زدن سگ نجس نمیشه..خودتو دریا بدون حرفه قشنگی بود اگر پاداشا بودم شک نکن صدای خنده ات را سرود ملی میکردم مادررررررر😚😚😚
گندمکاران عضویت: 1397/02/07 تعداد پست: 3310 باور میکنی من جلو داروخونه هستم بستست این تاپیکو زدم احساس بدی دارم احساس گندگی.من متاهلم عزیزم قدم ... عزیزم تو متاهلی دیگه حرف بقیه که نباید برات مهم باشه مهم شوهرته که دوستت داره،قد و وزنت هم عالبه ماشالله خوشتیپی آرامش و خوشبختی سهم همیشگی زندگی من است..😊😊💐💐
۱۸۹ مدیر استارتر عضویت: 1396/12/11 تعداد پست: 2190 عزیزم تو متاهلی دیگه حرف بقیه که نباید برات مهم باشه مهم شوهرته که دوستت داره،قد و وزنت هم عالبه ماش ... شوهرممم خیلی لاغر تراز منه انگار ۱۸سالشه پیشه من انگیزه ندارم اگر پاداشا بودم شک نکن صدای خنده ات را سرود ملی میکردم مادررررررر😚😚😚
گندمکاران عضویت: 1397/02/07 تعداد پست: 3310 شما نسبت به متوسط جامعه درشت اندامتری،که بنظرم خیلی هم خوشتیپی...مامان منم قد و وزنش مث شماست همموم حرص میخوریم چرا مثل اون نشدیم آرامش و خوشبختی سهم همیشگی زندگی من است..😊😊💐💐
۱۸۹ مدیر استارتر عضویت: 1396/12/11 تعداد پست: 2190 شما نسبت به متوسط جامعه درشت اندامتری،که بنظرم خیلی هم خوشتیپی...مامان منم قد و وزنش مث شماست همموم ... نمیدونم من لاغر بودم بچم تو ۳ماهی از دست دادم ۳ماه خوردم خابیدم گنده بودم گنده تر شدم چه کنم نمیتونم بخاطر ملت خودمو مدام بپوشونم.من یه زن مانتوییم اگر پاداشا بودم شک نکن صدای خنده ات را سرود ملی میکردم مادررررررر😚😚😚