2777
2789

خب با نام خدا شروع میکنم.از مامانم خب تو بچگی زیاد کتک خوردم از برادرم که بهم زور میگفت منم زیر بار زور نمیرفتم کتک میخوردم از بابامم کتک میخوردم یادم نیست سر چی.در بزرگسالی هم بابام فهمید خواستگارم باهام دوست بوده البته رفتم بگم غلط کردم بزار باهاش ازدواج کنم زد تو دهنم لبم خون اومد باد کرد😕😕

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

پس هنوز عصبی شدن منو ندیدی ده تا لیلارو میزارم تو هم😂😂

آرزو بر جوانان عیب نیست 😂😂😂😂😂

بیا جلو ببینم ایییییه😂😂😂😂😂

7/9 تفلدمه کادو موخواممممم😒😂😂، از اینا🎁🎁🎁🎁 کیکم هم چهار طبقه باجه 😜
چ کتک خورت ملسه😐

اینقدررررررررررررررررررررررررررررررررررررررررربدم میاد از عکس پروفایلت . 

همین باعث میشه هیچوقت متن تو رو نخونم . 

اگه عوضش کنی ثواب کردی . 

دیگه گفتم نظرمو بدم شاید تاثیری داشته باشه . 

هزار بار دیدمش و بدم اومده . میگفتم زشته نگم . ولی دیگه امروز دلمو زدم به دریا ....

واقعا از اعماق وجودم برات متاسفم... هم برای طرز تفکرت هم برای دوست پسر انتخاب کردنت.. تورو خدا تو شو ...

دوست ‌پسرم که فرشته بود 

ولی خوب یکروز حوصلم سر رفت بهش گفتم دیگه نمی خوام ببینمت 

فرداش پشیمون شدما ولی خوب غرورم نمیذاشت برگردم😬

آرزو بر جوانان عیب نیست 😂😂😂😂😂 بیا جلو ببینم ایییییه😂😂😂😂😂

دارم میرم بدن سازی بزار برگردم جیگرت با کلیت عوض میکنم😂😂😂😂

ترجیح میدم سینگل باشم و به ازدواج فکر کنم  تا اینکه ازدواج کنم و به مجردیم فک کنم  اینو خودم گفتم  دکتر شریعتی امروز کارداشت نیومد  (امضامو خوندین برای حال دلم صلوات میفرستین نفسا قربون دلای پاکتون)  
وااااای من مرد دست به زن دار خیلی دوش دالم🤗🙈 خیلی ابهت داره لعنتی  من که شوهر گیرم نیومده و ...

داری جدی میگی؟ یعتی از کتک خوردن کیف میکنی؟ 

7/9 تفلدمه کادو موخواممممم😒😂😂، از اینا🎁🎁🎁🎁 کیکم هم چهار طبقه باجه 😜