2777
2789
عنوان

کمکم کنید تو رو خدا

| مشاهده متن کامل بحث + 313 بازدید | 34 پست

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

من خودم دوتا عروسی گرفتم بخاطر حرف مردم  اه اه که چقدر خنگ بودم .....‌ یاد اون روز میوفتم حرصم میگیره  چون شهر غریب عروس شدم هم خونه بابام بابام عروسی گرفت هم شوهرم اینا 🙇😬😬 اونموقع یکی یبار نگفت نگیر فقط یه خواهر شوهرم گفت اونم گفتم از لجش میگه  ولی بیچاره واقعیت و میگفت

خدایا خودت کمکم باش

سلام , عزیزم مهم راحتی خودتونه, زندگیتون مال شماست و تصمیم گیری با خودتونه, فقط اگه بتونید یه ولیمه هرچند کوچیک بدین , مستحبه و برکتش حتمیه. 

خوشبخت باشین و زندگی پرخیر و برکتی داشته باشین ان شاءالله 

تاپیک لاغری خانمهای ۸۵ کیلویی    تاریخ شروع ۷/۲/99 , وزن شروع ۸۴, وزن هدف ۶۴ 

عزیزم همینایی که میگن عروسی بگیرین زشته بعد عروسی  خدای ناکرده مشکل مالی براتون پیش بیاد طرفتونم نگاه نمیکنن پس بخاطر حرف مردم خودتون تحت فشار قرار ندین جز خودت و همسرت بعد کسی رنج بی پولی ر و خدای ناکرده نمیکشه

عزیزم ب حرف مردم نکن

اگ واقعن دوست داری خودت عرکسی بگیری که بگیر اگه هم برات مهم نیست که ب حرف بقیه نکن

منم قرار شد به جایه پول عروسی یه ماشین بگیریم وفقط یه جشن کوچیک بگیریم خاله ها وعموهارو دعوت کنیم فقط

آخه بقیه میگن چرا عروسی نگرفتید، اعصابم به هم میریزه 

عزیزم اقوام درجه یک ازاین پیچ های هست چهارمیلیون میدین همش پای خودشون هست ازاونابرین یاتوخونه بگیرعروسی بالباس عروس اتلیه و...خیلی هم باصرفه هست

کیا عروسی نگرفتن و پشیمون هم نیستن 

دوتا از دوستای من. یکی شون پاتختی گرفت و همه رو دعوت کرد خونه ش. یکی دیگه شون اون کارم نکرد. راحت و با فراغ بال. اگر خودت دوست داری و برات حسرت میشه یه بحث یه ولی به خاطر حرف مردم عروسی نگیر

همه میگن هدیه مهمونی هزینه شامو ميده. عروسی بگیرید. چیکار کنم؟ 

عزيزم پول خونه و وسايل و اتليه آرايشگاه ميوه شيريني گل و ماشين عروس  و ....

اونا هم هست

من جاي شما باشم صبر نميكنم

آخه 4 سال؟؟؟؟؟؟؟

يه عمره

عروسي خوبه قشنگه ولي 4 سال عمرت قشنگتر و با ارزش تر بوده