2777
2789
عنوان

ماینوکسیدیل 2%

| مشاهده متن کامل بحث + 6295 بازدید | 47 پست
شامپو ماینوکسیدیل استفاده کن به جای خود محلولش واقعا عالیه مارک های مختلفی هم هست تو بازار تحقیق کن ...

چه جالب.نشنیده بودم تا حالا. از داروخونه باید بگیرم؟ قیمتش چقدر هست؟

با مردی ازدواج کنید که بتونه شما رو بخندونه. مرد بد اخلاق پیرتون میکنه.

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

اره بابا عالي هم ريزش متوقف هم رشد مجدد تقريبا يك و نيم برابر شد موهام البته من همراه با اسپيرونول ...

عزیزم چند وقت استفاده کردی ؟ایا میشه بعد چند سال قطع کرد یا باید تا اخر عمر مرتب بزنیم به مو

دنیای مجازی یعنی تنهایی دسته جمعی ؛
عزیزم چند وقت استفاده کردی ؟ایا میشه بعد چند سال قطع کرد یا باید تا اخر عمر مرتب بزنیم به مو

من ٥ سال استفاده كردم بعدش به خاطر بارداري و شيردهي ٣ سال استفاده نكردم

الان دوباره ٩ ماهه شروع كردم

نه تا اخر  عمره

حيوانات داروي من هستند ... دردنيايي كه انسانها بيمارم كردند ...!!!
من استفاده كردم عاليه نه اينكه يه روز نزني بريزه اما بهتره مرتب استفاده كني اينطوري بهترو زودتر ن ...

عزیزم منظورت از فوم، روگینه؟

لطفا برای شادی روح مامان و بابام صلوات بفرستید
من ۵ درصد دکترم داد با ذوق و شوق زدم. اصل فرق سرم شروع کرد به سفید شدن. دیگه هم روند سفید شدنش متوقف ...

سلام. من هم 3 ماهه که ماینوکسیدیل میزدم سرم که متوجه شدم حدود یک سوم موهام سفید شدن، میشه بفرمایید بعد از قطع ماینوکسیدیل رنگ موهای سفید شما دوباره سیاه شدن یا نشدن؟ الان من استرس گرفتم نمیدونم باید چیکار کنم. 

خیلی ممنون

سلام. من هم 3 ماهه که ماینوکسیدیل میزدم سرم که متوجه شدم حدود یک سوم موهام سفید شدن، میشه بفرمایید ب ...

سلام

نه متاسفانه

به سرعت اطراف اون تیکه که سفید شد، پررررر موی سفید شده 

سنگ گران در دست ایام مغلوب آب نرم میگردد سرانجام
من استفاده كردم عاليه نه اينكه يه روز نزني بريزه اما بهتره مرتب استفاده كني اينطوري بهترو زودتر ن ...

گلم میشه جواب منو بدید شما هنوز از ماینوکسیدیل استفاده میکنی من واقعا درمونده شدم افسردگی گرفتم بخاطر موهام

سلام 

من تازه گرفتم این محلول و چجوری بزنم به موهام

قطره قطره بریزم کافیه؟ یا باید ماساژ هم بدم؟