2777
2789
عنوان

شام چی دارین😍😍😍

| مشاهده متن کامل بحث + 819 بازدید | 75 پست
من قرمه سبزی ولی تلخ میشه همیشه چکار کنم تلخ نشه؟

همیشه یادت باشه لیمو عمانی رو سوراخ کن یک ساعت بزار تو اب خیس بخوره زهرش گرفته میشه بعد بریز تو خورش ات

فکر کردن کار سختیست !! برای همین اکثریت مردم «قضاوت»میکنند...

خوشگلا دلتون نخواد من از صبح قورمه سبزي بار گذاشتم امروز خانوم خونه بودم 

البته دخترعموم هم با شوهزش خونمون مهمونن 

جاي همه عشقاي قورمه سبزي خالي ميكنيم 

Aci aciylaiyilesir, Ask ise daha buyuk bir Askla...HZ.Mevlana

من ساکن تهرانم کالسکه شیر ساز و کل چیز های کوچولوم رو از اپ بی‌بی لایف سفارش دادم. راستش اولش برای خرید اینترنتی سیسمونی یکم حساس بودم، مخصوصاً از بابت اصل بودن جنس‌ها، ولی وقتی سفارشم رسید واقعاً خیالم راحت شد 😊

همه چیز دقیقاً همون چیزی بود که توی سایت دیده بودم، بسته‌بندی خیلی مرتب بود و ارسال هم سریع انجام شد. از پشتیبانی هم هر سوالی داشتم خیلی خوب راهنماییم کردن.

در کل تجربه خرید خیلی خوبی داشتم و چیزی که بیشتر از همه برام مهم بود این بود که محصولات اصل و اورجینال بودن. حتماً برای خریدهای بعدی هم دوباره از بی‌بی لایف سفارش می‌دم 💜👶🏻

https://babylifeshiraz.com/app/

همیشه یادت باشه لیمو عمانی رو سوراخ کن یک ساعت بزار تو اب خیس بخوره زهرش گرفته میشه بعد بریز تو خورش ...

دقيقا منم هميشه اوايل ازدواجم اين مشكل داشتم ولي همين ترفند نجاتم داد خيلي اثر داره

Aci aciylaiyilesir, Ask ise daha buyuk bir Askla...HZ.Mevlana
پس چی میزنی میشه توضیح بدی عزیزم

والا واسه کوکو سیب زمینی 

سیب زمینیو با رنده ریز،دیز میکنم

و پیازو با رنده متوسطاب هردوشونو میگیرم

ادویه میزنم 

با یه قاشق ارد سوخاری ...ورز میدم 

اصلا وا نمیره 

اما باید خوب اب پیازو سیب زمینیو گرفت تا وا نره

برای کتلتم 

گوش رو با یه سیب زمینی کوچولوی رنده شده ک آبشو گرفتم

و یه پیاز بزرگ که اب اونم گرفتم

بهمراه یه قاشق ارد سوخاری و ادویه ورز میدم بعد سرخ میکنم

اینم اصلا وا نمیره و خیلی خوشمزه میشه

لیست اموال من:😍دخترم❤
مگ میشه

بله عزیزم کتلت که اصلاـنمیزنم کوکو هم تخم مرغ نباشه درست میکنم تردم میشه سیب زمینی رنده ریز زردچوپه نمک فلفل بهـهمین راحتی

آقا نیستم لطفا توهین نکنید با تچکر
احتمالا آش سبزی😋😋😋😋و نون بربری ای خدا غش کردم😂

شیرازی هستید؟

السلام علیک یا اباعبدالله و علی الارواح التی حلت بفنائک، علیک منی سلام الله ابدا ما بقیت و بقی اللیل و النهار و لا جعله الله آخر العهد منی لزیارتکمالسلام علی الحسین و علی علی بن الحسین و علی اولاد الحسین و علی اصحاب الحسینو رحمة الله و برکاته همتا هم نداری که وقت نبودنت به دلم وعده بدهم شاید مثلش را پیدا کنم! آقای بی همتای من بیا  اللهم عجل لولیک الفرج
اره گلم😁

منم شیرازیم ووییی اش سبزی دلوم خیلی کشید نوش جونتون 

السلام علیک یا اباعبدالله و علی الارواح التی حلت بفنائک، علیک منی سلام الله ابدا ما بقیت و بقی اللیل و النهار و لا جعله الله آخر العهد منی لزیارتکمالسلام علی الحسین و علی علی بن الحسین و علی اولاد الحسین و علی اصحاب الحسینو رحمة الله و برکاته همتا هم نداری که وقت نبودنت به دلم وعده بدهم شاید مثلش را پیدا کنم! آقای بی همتای من بیا  اللهم عجل لولیک الفرج