2777
2789
عنوان

دهه هشتادیای متاهل بیایین دور هم باشیم😁😁😂😂

| مشاهده متن کامل بحث + 8356 بازدید | 464 پست

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

خداکنه ک خوشبخت بشن ....ولی دختر خواهرشوهرم ۱۱سالش بوده عقدش کردن .هنوز پریودم نمیشده .وقتی رفته خانه خودش پریود شده .بچه هم داره .اما راضی نیست افسرده شده .میگه چ اشتباهی کردم ازدواج کردم .هنوز مخواستم عروسک بازی کنم ازدواج کردم ...اینو بگم روستاها دختراشون زود عروس مکنن و چندسال تو عقد نگه میدارن تا بزرگ بشن ...

هیچ کس و هیچ چیز عجیب نیست هر کس با توجه به شخصیت و شناختی که از خودش داره برنامه ریزی می کنه و جلو می ره یکی با ازدواج یکی با تحصیل دلیل نمیشه نسخه ای که به من جواب می ده واسه همه بپیچم لطفا کاری به کسی نداشته باشیم من خودم ازدواج کردم کلا زندگیم عوض شد حالم بهتر شد ده ساله دارم زندگی میکنم میگم ای کاش زودتر ازدواج می کردم پس لطفا زندگی خودتون را با دیگران قاطی نکنید بعضی ها هم که خدای انرژی منفی هستند همیشه تا می تونید از این آدما دوری کنید فقط اعتماد به نفس داشته باشید و به هدفی که دارید فکر کنید 

همه چون اين سن و سال و گذروندن ميدونن تو سر بچه اين سني چي ميگذره فكر ميكنن زندگي سراسر عشق و دوسدا ...

گلم 15سالگیه شمابا15سالگیه دهه هشتادیا خیلی فرق کرده الان دیگ زمونه بااونموقع تغییرکرده

ی زمانی همه سن بالاشوهرمیکردن و زن میگرفتن ولی الان همه دنبال سن پایین هستن چون هنوز خیلی تو این جامعه ی پراز گرگ گم نشده و ساده تره البته به بقیه بی احترامی نباشه بالاخره هرکی یک طرز فکری داره ولی اینکه بااین حرفا ی نفروناامید یا ناراحت کنی واقعا درست نیست

ازدواج تو سن کم ی خوبیایی هم داره اونم اینه که تاشما بشه 20سالت همه سروکله هارو باشوهرت زدی وتو20سالگی باارامش زندگی میکنی و تفاهم داری ولی وقتی27سالگی تازه ازدواج میکنی تابیای ب خودت بیای شدی35تازهههه اونموقع تفاهم پیدا کردی

اینجوربم نیس ک بگی ن تفاهم داشتیم از اول چون اگ10سالم باشوهرایندت رفیق باشی بازم وقتی برین زیره ی سقف ی تفاوتهایی وجود داره ک باعث رنجش میشه

و اینقدم ب این مردا بی احترامی نکنید اونا دوستدارن کم سن بگیرن ک عاشق نشده باشه ک یجایی با یه اسمی یاعطری یا اهنگی یاده دوست پسر قبلیش یا عشقش نیوفته چون اونا میخوان اولین نفری باشن ک خانومشونو تجربه کردن چرا از این نظر نگاه نمیکنید؟

خداکنه ک خوشبخت بشن ....ولی دختر خواهرشوهرم ۱۱سالش بوده عقدش کردن .هنوز پریودم نمیشده .وقتی رفته خان ...

عزیزم دختر یازده ساله با ۱۷ ساله بنظرم فرق دارن باهم

خیلی زیادم فرق دارن

چه از نظر ظاهر چه چیزای دیگه

ایشون تو روستا بودن و فرهنگشونم اینطور بوده

اما من توضیح دادم

زندگی کاملا شهری و اصلا اون چیزایی که شما فکر میکنی نیس

شبانه میرم عزیزم مث همون روزانس اما عصرا کلاس داریم شما کلاس چندمی؟

من یازدهمم رشتم گرافیکه هرکاری کردم نذاشتن بیام فقط سه روز در هفته میتونم برم بقیشو باید توی خونه بخونم

یعنی توی دهه هفتادیا بعضیشون 17 سالشون میشد ازدواج نمیکردن؟

17 یعنی سال دیگه میرسن به سن قانونی

دختر 17 ساله خودش میتونه واسه خودش تصمیم بگیره لطفا انقدر نگید تو سن کم نباید ازدواج کنید

(بحث اونایی که بزور تو سن کم شوهرشون میدن جداس)

۷۸ ای هستم و دانشجو ازدواج کردم با اینکه شوهرم خوبه و سرش به زندگیمونه و از نظر مالی هم دغدغه ای ندارم ولی اگه برمیگشتم عقب اصلا اجازه نمیدادم تو این سن خانوادم من شوهر بدن .وقتی ازدواج میکنی حتی اگه سنت هم کم باشه دیگه فامیل توقع داره مثله یک خانوم رفتار کنی و خانواده شوهر هم توقعات خاص خودشونو دارن

بگو چه سوتی ای دادی😅

خخخخ نمیگم خو خجالت میکشم. هنوز بعد ی سال شوهرم یادم میندازه کلی میخندیم

زندگی صحنه یکتای هنرمندی ماست.... هرکسی نغمه خود خواند و از صحنه رود.... صحنه پیوسته بجاست... خرم آن نغمه ک مردم بسپارند به یاد...
گلم 15سالگیه شمابا15سالگیه دهه هشتادیا خیلی فرق کرده الان دیگ زمونه بااونموقع تغییرکرده ی زمانی همه ...

والا من كه ٤٠ سالم نيست ١٥ سالگيم فرق داشته باشه ٢١ سالمه منم ١٥ سالگي عاشق شدم و ميخواستم باهاش ازدواج كنم كه نذاشتن خانوادم خدا شاهده الان بزرگتر شدم رفتم تو اجتماع ميگم خدارو هزار مرتبه شكر كه نشد مرسي كه نذاشتين تازه اون پسر ٥،٦ ازم بزرگتر بود نه كه همسن پدرم باشه جدي ميگم واقعا خوشحالم كه نذاشتن اون موقع نفهميدم تازه دارم ميفهمم الانه كه خودمو معيارامو ميشناسم ميدونم چي ميخوام اون موقعم فك ميكردم ميشناسم و ميدونم در صورتي كه نه به خاطر همين قشنگ ميدونم و درك ميكنم كه تو ذهن دختر ١٥ ساله چي ميگذره وقتي كه احساساتش فروكش كنه خودشو كامل بشناسه اون موقع ميفهمه ك چ كرده با خودش

اين استدلال هاي شمام فقط ميتونه يه ١٥ ساله ساده رو قانع كنه اصلا منطقي نيست

من نميگم اين حرفارو كه كسيو نا اميد كنم ميگم شايد ٤ تا ١٥ ساله در شرف ازدواج اشتباه يا در حسرت ازدواج شايد بخونن و چشمشون باز شه پسر ٣٠ و خورده اي ساله عاشتون نميشه ب خاطر ١٠٠١ مسئلس كه مياد سمتتون يكيش همون فانتزي هاي جنسيه يكيشم تسلط روتون و تربيتتون به اون چيزيه كه ميخواد

زير ١٨ سال يا شايدم بيشتر شخصيت يه چيزي مثل سفال شكل نگرفتس كه ميشه ساختش