2789

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷   مشاهده: 

خو باید اول اسم انتخاب میکردید بعد حامله میشدی تا بچه بی اسم نمونه😁😁😁والا نمیدونم شماها چجوریید ...

خوش ب حالتون من وشوهرم بهم التماس میکنیم اون میگه توبذار من میگم توبذار واقعا معضلی شده برامون شما چ اسم هایی انتخاب کردین؟

همه چیزدرست میشه دقیقا 32 ام این ماه ساعت 25
خوش ب حالتون من وشوهرم بهم التماس میکنیم اون میگه توبذار من میگم توبذار واقعا معضلی شده برامون شما چ ...

اسم بچه رو مادر باید انتخاب کنه پدر هم بگه آره قشنگه😂😂😂

مهدیسا و مهدیار.الان مهدیسا تو دلمه😍😍

منم همینطور. من میدونم آخر انقدر اسم نمیزارم که یکی میره میگیره ممد

\خخخ خوبه ممد میگیرن براش من بیچاره میدونم هیچکس نمیره برابچم شناسنامه بگیره واقعا سخته جدیدی بذاری مسخره میکنن قدیمی بذاری ی جوردیگه میگن اسم حدوسطم نیس

اسم بچه رو مادر باید انتخاب کنه پدر هم بگه آره قشنگه😂😂😂 مهدیسا و مهدیار.الان مهدیسا تو دلمه😍😍

مهدیسا قشنگه منم ب اجیم میگفتم اسم بچشو مهدیس بذاره تلفظ مهدیسا سخت نیس براتون مهدیس راحتتره 

\خخخ خوبه ممد میگیرن براش من بیچاره میدونم هیچکس نمیره برابچم شناسنامه بگیره واقعا سخته جدیدی بذاری ...

اره والا نمیدونی مذهبی بزاری ایرانی بزاری یا ممد یا هوخشتره میشه آخرش

مهدیسا قشنگه منم ب اجیم میگفتم اسم بچشو مهدیس بذاره تلفظ مهدیسا سخت نیس براتون مهدیس راحتتره 

اینکه آخرش به دیس ختم میشه یه جوریه راحت شناسایی میشه😁میترسم بعدا مسخرش کنن.اما کسی حالا حالاها به دیس موجود تو مهدیسا پی نمیبره😂😂.مهدیس فقط یه معنی دختری که از زیبایی مثل ماهه رو داره اما مهدیسا مانند مهدی هم هست.به تلفظشم عادت میکنیم😊