2777
2789
عنوان

شوهر کج خلق

| مشاهده متن کامل بحث + 294 بازدید | 31 پست
شوهر من دکتر نمیاد یعنی با محبت با زور همه کار کردم ولی پاش رو دکتر نمیزاره میگه گذاشتی یعنی تموم

نمیتونی خودت برای از دکتر مشورت بگیری که مثلا چطور باهاش رفتار کنی.        ببخشید از لحاظ اعتقادی چطوره? اگه دوس داشتی جواب بده

ان شا الله بزودی برای امام حسن علیه السلامحرم میسازیم و در نیمه رمضان غرق در گل و گلابش میکنیم
نه وسواس رو نگو.    بگو من باهاش خوشبختم حتما پیگیر درمان باش

دلم پر میشه میخوام بگم ولی عقلم نمیذاره

یه بار بهش اشاره کردم دیدم کمکی نمیکنه فقط عیب شوهرم رو نمایان تر کردم

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

عیب شوهر من به ظاهره یه طوری که همه میفهمن قیافه گرفته

حق داری عزیزم واقعا شرایطت سخته رگ خوابش دست بیاد یجوری با قربون صدقه ببرش دکتر زن عمو منم داره دخترش هم سن منه مامانم میگف بچه دنیا اومد اصلا نمیتونس نگهش داره عوضش کنه مادربزرگش بچه رو تا دو سه سالگی بزرگ کرد دلش نمیومده ب بچه دست بزنه میگف بچه خودشو خیس میکرد تا توو لباسش جیش میرف عوضش نمیکرد دیگه مادرش میبینه بچه داره تلف میشه خودش تا دوسه سال بزرگش میکنه 

نمیتونی خودت برای از دکتر مشورت بگیری که مثلا چطور باهاش رفتار کنی.        ببخشی ...

مذهبی و معتقد نیست 

یه بار وقت گرفتم از دکتر ولی بفهمه رفتم بهم میریزه

خیلی هم در تماسیم قائم کردنش سخته

هزینه دکتر رو نمیتونم قایمکی بدم،خودم درامد ندارم

مذهبی و معتقد نیست  یه بار وقت گرفتم از دکتر ولی بفهمه رفتم بهم میریزه خیلی هم در تماسیم قائم ...

اینجوری سخته واقعا پس دیگه باید مطالعه کنی تو نت سرچ کن از سایت معتبر مطلب پیدا کن ببین راه حلی پیدا میکنی. ان شا اله خدا کمکت کنه حل شه

ان شا الله بزودی برای امام حسن علیه السلامحرم میسازیم و در نیمه رمضان غرق در گل و گلابش میکنیم
حق داری عزیزم واقعا شرایطت سخته رگ خوابش دست بیاد یجوری با قربون صدقه ببرش دکتر زن عمو منم داره دختر ...

حتی خودم رو مثال زدم تا غرورش نشکنه

به بهانه های دیگه خواستم بریم

میگه همین لباسم بشوری من خوب میشم!

همش پول خشکشویی میده،دستهاش رو میشوره،صندلی ماشین میشوره

ولی قبول نمیکنه احتیاج به درمان داره

اینجوری سخته واقعا پس دیگه باید مطالعه کنی تو نت سرچ کن از سایت معتبر مطلب پیدا کن ببین راه حلی پیدا ...

مرسی عزیزم

دعا کنین وسواش حل بشه😔

بابا و مامان و عمه اش هم معلومه حساسن ولی تو شوهر من شدت گرفته

مرسی عزیزم دعا کنین وسواش حل بشه😔 بابا و مامان و عمه اش هم معلومه حساسن ولی تو شوهر من شدت گرفته

دعا میکنم ولی خودش باید بخواد این عادت رو ترک کنه تو میتونی کمکش کنی خوش بین باش