2777
2789
عنوان

وقتی یه چیزی از شوهرتون میخواهید...

| مشاهده متن کامل بحث + 998 بازدید | 75 پست

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

سعی کن با ناز بهش بگو،یا اینکه مثلا میرید بیرون یه چیزی که میبینی،بهش بگووو وااای من اینو خیلی دوست دارم داشته باشم،یا مثلا بگو من همیشه دنبال همچین مانتو یا ... بودم،کلا با علاقه و ذوق درخواستتو بگو،واسه من که همیشه جواب میده 

واللا منم همینجوری میگم، تا حالا هم به مشکل نخوردم، ولی خیلی از اوقات پیش میاد که اصلا نمیگم مثلا رفتیم خرید جلو یه مغازه از یه کفش مانتو یا هر چیز خوشم میاد میریم تو میخریم ،کم پیش اومده واقعا یه چیز نداشته باشم و واقعا نیاز فوری داشته باشم

سعی کن با ناز بهش بگو،یا اینکه مثلا میرید بیرون یه چیزی که میبینی،بهش بگووو وااای من اینو خیلی دوست ...

این روشا رو دوست نداره احساس میکنه دارم ازش سوء استفاده میکنم واقعا نمیدونم چکار کنم

چون می گذرد غمی نیست

شوهر من کلا خیلی ولخرجه مثلا به نیت مانتو بریم بازار باید کفش و شلوارم بخرم  یا دو تا مانتو بردارم . چون میدونم اوضاعمون اونقد خوب نیست که از این ولخرجیا کنم دوس ندارم باهاش برم خرید😐😐

من موقعی ک چیزی بخوام ب شوهرم میگم پول بریی ب کارت میرم بیرون .بعد ک خرید کردم میاد شب اومد نشونش میدم فاکتورمیدم بهش دیگ توضیح نمیدم.

فاتحه بخونیم واس اونی که فکرمیکنه خیلی مهمه اما مرده ای بیش نیش.😂😂😂فاااتحه.