2777
2789
عنوان

زندگی نامم درخونه شوهرزیردست قوم عجوج مجوج

| مشاهده متن کامل بحث + 1233 بازدید | 101 پست

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

به نظر من شکایت نکن

الان اگه شکایت کنی

شوهرت دلش واسه مادرش میگی تنگ میشه

اونوقت الان میگه پشتتم

بعد همونا یکاری میکنن که شوهرت میگه مادرمو ناراحت کردی و این حرفا

به خودت و شوهرت زمان بده

ازشون فاصله بگیر و قطع ارتباط کن

اونوقت اگه دوباره اذیتت کردن شکایت کن

اگه کاریت نداشتن

توام کاری نکن و زندگیتو بکن

این نظر منه به هرحال

خودت هرجور صلاح میدونی

بچه ها من دستوپاچلفتی نیستم منم به اندازه تارموهام راه دادگاه پاسگاهورفتم اومدم تواولرنوجونی ازدست این افریطه هاهرسریم سرکوفتایی ک میشنیدموبایدتحمل میکردم همه یجوردیگ باهام برخوردمیکردن حتی خانوادم مامانم همیش میگفت فلانیوببین چ خانومی شده کتکوبجون بخراشکال نداره زن کتک میخوره منومیبینی اونقدبابات زدتم توجوونی تاحرف نشنوی ک زن نمیشی اونقدرسرکوفت میزدن ک نگومن شوهرمودوست داشتم ولی خانوادش نمیزاشتن باهم باشیم یادمه یسری نامه دادگاه اومدخونمون مامانم پیش خالم هرچی اومددهنش بارم کردبغضم گرفت وقتای دیگ بهم میرسن موقع قهرچنان میکردن همون خانوادم خصوصامادرم هزاربارخودکشی کردم تابمیرم نشد میش گفت شایداولین بارمیتونستم بنشونم سرجاشون ولی حرفای مادرم نزاشت حتی موقع مدرسه هم ک میرفتم هراتفاقی تومدرسه میوفتادمیگفت میدونم تقصیرتوعه میام به مدیرتون میگم حالامن اروم بودم ولی بجاش خواهرکوچیکم عوض هنه چیودراورده براش نمیتونه حرفی بزنه شمابودین چیکارمیکردین

همیشه بچه های بزرگتر مظلومن

منم هروقت هرچی تو مدرسه میشد مامان بابام پشتم نبودن

ولی داداشم همیشه هواشو داشتن تو مدرسه

واسه نمره هم ۱۸میشدم دعوام میکردن

وای داداشم ۱۶ میشد بهش میگفتن افرین

واسش دوچرخه میخریدن

همیشه بچه های بزرگتر مظلومن منم هروقت هرچی تو مدرسه میشد مامان بابام پشتم نبودن ولی داداشم همیشه ه ...

واس منم همین بودتقریبابراهمشون یکاری کردن ولی بمن رسیدقفل کردن اگ بااونابودفکرکنم یه قیافه دارم اونم میگرفتن.گرچه خانواده شوهرم گرفتن ازبس حرصم دادن.یادمه من شوهرنمیکردم ۱۶سالم بوداصلاباهمسرم حرف نمیزدم سرعقدم گفتم من پسررونمیخام مامانم داداشمویاددادقبل عقدیه کتکم زدن بازورنشوندن عقدم کردن ازاین خانواده چی توقع دارم ک حالابخام ازاوناتوقع داشته باشم

فکر نکن فقط خودتی که از طرف خانوادت ترد شدی عزیزم ماهم یجوری مث خودتیم برا من حاظر نبودن یه کتاب کمک درسی بخرن ولی واسه اونا ماهی ۵۰۰ ۶۰۰تومن میدن واسه کلاس های آنلاین و معلم خصوصی و فلان و بهمان

فکر نکن فقط خودتی که از طرف خانوادت ترد شدی عزیزم ماهم یجوری مث خودتیم برا من حاظر نبودن یه کتاب کمک ...

خیلی سخته من ک فکرنمیکنم اصلابه کاراشون ولی بخامم فکرکنم ازشون زده میشم

اره منم همینجوریم اصلا هم ب روی خودم نمیارم با اینکه همش تنهام تو خونه اما چند وقته دیگه دیر ب دیر میرم خونشون اینجوری بهتره, کاش فقط زودتر خوب بشم و خدا بهم نی نی بده آخه خیلی تنهام

ببخشیدزیادشدخاستم تویه پست باشه همش راحت بخونین

بنظرم اشتباه كرذي شكايت نكرذي بايد شكايت ميكردي

لازم نيست دعوا كني و فحش بدي هرجا ديدنت خانوادت يا خودت سريع بهشون بگو خودتم حواستب ياشه با گوشيهاتون فيلم بگيرين صداشو ضبط كنين 

بعدم برين شكايت

واسه پارگي تاندون پاتم سريع الانم دير شده ها سريع برو شكايت هزينه هاي دادگاه و اونا كه متهم بشن وظيفه اشونه بدن حتي هزينه هاي وكيلو برو حتما بپرس از يك وكيل ولي من يكي و شنيدم كه گرفته بود همه هزينه هارو  دادگاه ازشون ميگيره 

حتما برو شكايت كن اصلا وقت و تلف نكن 

تا الانم اشتباه كردي خيليم اشتباه كردي اينطوري كه سكوت ميكني بدتره