2821
2789

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

فقط مورو زود سفید نمیکنه رنگ زیاد؟دوس دارم هی هر ماه رنگ ریشه بزارم ولی واقعا میترسم از سفیدی

نه حداقل من فکر نمی کنم ربطی داشته باشه . چون ارتباطی بینشون ندیدم . کسی اینو گفته ؟ جالب شد بخونم راجع بهش

نه حداقل من فکر نمی کنم ربطی داشته باشه . چون ارتباطی بینشون ندیدم . کسی اینو گفته ؟ جالب شد بخونم ر ...

یکی از دوستان من این طور بود می گفت کل خانواده مون هرکی اولین بار رنگ کرده بعدش موی سفید درآورده خلاصه تا ۲۲ سالگی صبر کرد بعد رنگ کرد

یکی از دوستان من این طور بود می گفت کل خانواده مون هرکی اولین بار رنگ کرده بعدش موی سفید درآورده خلا ...

ژنتیکی نبوده ؟ آخه با یه بار ؟ 

مرسی که گفتی گلم حتما راجع بهش می خونم . آخه برام عجیبه . 

من ۳ تا رنگ گزاشتم عزیزم دودی ۱۰ طلایی ۱۰ و یخی با هم ترکیب کردم گذاشتم کسی باورش نمیشد بدون دکلره ا ...

واقعا پس حتما موهای خودت خیلی روشنه چون روی موی مشکی امکان نداره همچین رنگی در بباد؛خیلی قشنگه به نظرم

به آنچه ناامیدی امیدوارتر باش تا بدانچه امیدواری، موسی رفت برای اهل و عیالش آتش بیاورد خدا با او سخن گفت
نه حداقل من فکر نمی کنم ربطی داشته باشه . چون ارتباطی بینشون ندیدم . کسی اینو گفته ؟ جالب شد بخونم ر ...

مامانم همیشه میگه منم الان تو ۲۳ سالگی ۲تا موی سفید دارم☹

واقعا پس حتما موهای خودت خیلی روشنه چون روی موی مشکی امکان نداره همچین رنگی در بباد؛خیلی قشنگه به نظ ...

مو قبلیم این بود عزیزم ولی ریشم ۱۰ سانت مشکی بود 

مامانم همیشه میگه منم الان تو ۲۳ سالگی ۲تا موی سفید دارم☹

ممکنه ارثی باشه عزیزم . البته من نمی دونم ولی خوب من خودم زیاد رنگ می کردم یه دوره ایی ولی موی سفید ندارم از شما هم بزرگترم .

خدا خیرت بده باعث شدی مطالعه کنم تو این زمینه . همین امشب به جای بی خودی تو نت گشتن تصمیم دارم اطلاعات راجع به این کسب کنم برام جالب شد 

فک کنم همون ژنتیکیه چون الان زن داداش من هرروز موهاشو رنگ میکنه ینی هر ماه رنگ جدید ولی نه سفید میشه موهاش نه چیزی

فک کنم همون ژنتیکیه چون الان زن داداش من هرروز موهاشو رنگ میکنه ینی هر ماه رنگ جدید ولی نه سفید میشه ...

دقیقا منم یه دوره ایی این طوری بودم اما موهام سفید نشده . ولی شاید بی تاثیر نباشه . نمی دونم