منم دارم متاسفانه، حتی یادم نمی یاد از کی شروع شدن شاید ۱۸ سالگی!
تو خودت به این رسیدی که نیاز داری امام زمان بیاد؟ برای نجات مردم بیگناه و ستمدیده، برای ریشه کن کردن ظلم ، برای آوردن رفاه، برای تموم شدن این روزگار سیاه، برای عوض شدن و برچیده شدن هر سیستم کثیفی، برای نجات خودت!!!!! کی قراره این نیاز رو درک کنی؟ کی آماده ای ؟ کی حس می کنی وقتشه؟ بهونه ات برای تعلل چیه؟ ....
ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.
من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.
منم دارم متاسفانه، حتی یادم نمی یاد از کی شروع شدن شاید ۱۸ سالگی!
مگه میشه از ۱۸ سالگی
چروک ها معمولا از ۴۵ به بعد شروع میشه
🍃تو این دنیا هیچ ثروتی بالاتر از آرامشنیست🍃هر کس به اخلاق گندی داره دیگه ولش کن مهم ذهن خوومه که اروم و خالی باسه اینقد فکر و خیال میکنم فردا سکته کنم ببفتم کی میاد یه لبوان اب بده دستم والا
مگه میشه از ۱۸ سالگی چروک ها معمولا از ۴۵ به بعد شروع میشه
۴۵؟؟؟!!!!.... من واقعا ازون موقع یه ذره داشتم الان هم واقعا بیشتر شده البته من خیلی غصه خوردم..
اسم شما یه جایی تو آرژانتین هست؟
تو خودت به این رسیدی که نیاز داری امام زمان بیاد؟ برای نجات مردم بیگناه و ستمدیده، برای ریشه کن کردن ظلم ، برای آوردن رفاه، برای تموم شدن این روزگار سیاه، برای عوض شدن و برچیده شدن هر سیستم کثیفی، برای نجات خودت!!!!! کی قراره این نیاز رو درک کنی؟ کی آماده ای ؟ کی حس می کنی وقتشه؟ بهونه ات برای تعلل چیه؟ ....
۴۵؟؟؟!!!!.... من واقعا ازون موقع یه ذره داشتم الان هم واقعا بیشتر شده البته من خیلی غصه خوردم ...
اسم کاربریم اسم بازیگر زن هندی
🍃تو این دنیا هیچ ثروتی بالاتر از آرامشنیست🍃هر کس به اخلاق گندی داره دیگه ولش کن مهم ذهن خوومه که اروم و خالی باسه اینقد فکر و خیال میکنم فردا سکته کنم ببفتم کی میاد یه لبوان اب بده دستم والا
اونی که تو فیلم سلام بمبئی بود؟ البته اون مکان هم فکر می کنم آشوآیا باشه.
نه عزیزم تو فیلم سلام بمبءی که گلزار توشه نه اون نیست
آیشواریا یه بازیگر خیلی معروف هنده
اونی که تو فیلم سلام بمبئی بود؟ البته اون مکان هم فکر می کنم آشوآیا باشه.
امضات خیلی قشنگه و آموزنده البته