2777
2789
عنوان

خانماي خوشتيپ و خوش سليقه

| مشاهده متن کامل بحث + 356 بازدید | 35 پست

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

حتما گفشای پاشنه دار بپوش.....من ۱۷۰م ولی یه مفش تختم ندارم متنفرم اصلا.....حسابی تیپ خانومانه و باک ...

۱۷۰ باز پاشنه دار هم میپوشی؟؟؟

زندگی صحنه یکتای هنرمندی ماست.... هرکسی نغمه خود خواند و از صحنه رود.... صحنه پیوسته بجاست... خرم آن نغمه ک مردم بسپارند به یاد...
تی شرت ده تومنی و شلوار گل گلی نپوشید 

به شلوار گلگی توهین کردی

کمپین# _حمایت از شلوار گلگلی

این مصیبت هایی ک الان داریم                      بخاطر اون دعاهاییه ک باید به ده نفر ارسال میکردیم و نکردیم  
چ ربطی ب قد دارع😂😂😂😂😂

اخه استخون بنديم هم درشته

هررررچي ميبوشم حس ميكنم بهم نمياد

هروقت دلتون شکست واسه شفای بچه های بیمار دعا کنین لطفا. تنها افتخار زندگی من اینه که هرچی فک میکنم تاحالا واسه ناراحت کردن و شکستن دل کسی نقشه نکشیدم!
پیرزنا شلوار گل گلی میپوشن زشته 

خخخخ شوهر من ی بار بزور خرید گفت بپوش بعدش هی تو خونه میخندید میگف بانمک شدی من فقط ی روز پوشیدم بعد انداختمش دور

زندگی صحنه یکتای هنرمندی ماست.... هرکسی نغمه خود خواند و از صحنه رود.... صحنه پیوسته بجاست... خرم آن نغمه ک مردم بسپارند به یاد...
اله    ....۲۰ثانتی نه هاااا.....۴تا۷سانت

اخه منم قدم بلنده ۱۷۳ هیچوقت تو زندگیم پاشنه دار نمیپوشم بجز عید و مجالس اونم خیلی اذیت میشم اعتماد بنفسم میاد پایین. خوشبحالت

خخخخ شوهر من ی بار بزور خرید گفت بپوش بعدش هی تو خونه میخندید میگف بانمک شدی من فقط ی روز پوشیدم بعد ...

من انقد بدم میاد چی چیه .من بکشنک نمیپوشم.حداقل گل گلی میخاید بپوشید ازین خوشگلا بپوشید تیشرت ها ساده ستش شلوارک گلدار خوشگل.چی چیه این گشادا 

هیچی  
من ک ۱۷۵ تاحالا پاشنه بلند نپوشیدم تیپمم همه میگن ک پسرانس

چند کیلویی؟

2790
2778
2791
2779
2792
پربازدیدترین تاپیک های امروز