2777
2789
😃😃😃 تهرانی؟ سامسونگ خوبه؟ ال جی چطوره؟

مشهدم

ببین یخچال فریزرم سام سونگه اضی ام

ولی الان منتاژ کره نداره

الحی داره

مامانم الجی داره

راضیه

منم ترجیحم الجیه

بقیه برقی بزرگ هام الجیه

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

مشهدم ببین یخچال فریزرم سام سونگه اضی ام ولی الان منتاژ کره نداره الحی داره مامانم الجی داره را ...

منم ال جی گرفتم بین ال جی و سامسونگ خیلی مردد بودم  ماشین لباسشوییمم ال جیه ... ولی دلم با سامسونگه همش اخه اطرافیانم همه سامسونگ داشتن میترسم این بد باشه ... 

قرار بر این شد که خود را تغییر دهم نه محیط اطرافم را ... معجزه شد و اطرافم نیز تغییر کرد
منم ال جی گرفتم بین ال جی و سامسونگ خیلی مردد بودم  ماشین لباسشوییمم ال جیه ... ولی دلم با سامس ...

نه من لباس شوییم و ظرف شوییم و تی ویم الجیه راضی ام خداروشکر

سام الان ایران میزنه بابا

الجی هم منتاژ ایران داره ها باید حواستو جمع کنی

نه من لباس شوییم و ظرف شوییم و تی ویم الجیه راضی ام خداروشکر سام الان ایران میزنه بابا الجی هم منت ...

خب خداروشکر ...من از نمایندگی گرفتم با ده سال ضمانت گلدیران دیگه نمیدونم چه جوریه 

قرار بر این شد که خود را تغییر دهم نه محیط اطرافم را ... معجزه شد و اطرافم نیز تغییر کرد

ما هم میخوایم یخچال بخریم

🍃تو این دنیا هیچ ثروتی بالاتر از آرامشنیست🍃      هر کس به اخلاق گندی داره دیگه ولش کن مهم ذهن خوومه که اروم و خالی باسه اینقد فکر و خیال میکنم فردا سکته کنم ببفتم کی میاد یه لبوان اب بده دستم والا