بابا جوابشو نده پرو میشه نه خودشون مثه گوریلن میخوان یه عیبی رومااا بذارن🤣🤣
گرگ باش....🐺همین دیگه گرگ باش!خداشاهده منم از یه جا خوندم گفتم حتما خوبه به شماهم بگم...اصلا به من چه میخوای برو مرغ باش🐔...تخم بزار والا🐣😒😒 ( تیکر تولد ۱ سالگی پرنسسم😍😍😍😍😍)
راستش یه جایی خسته شده بودم از اینکه هر رژیمی میگرفتم یا سخت بود یا وزنم برمیگشت. آخرین چیزی که امتحان کردم رژیم فستینگ دکتر کرمانی بود و تو ۲ ماه ۱۰ کیلو کم کردم، بدون احساس گرسنگی. مهمتر اینکه نه صورتم لاغر شد نه ریزش مو گرفتم.اگه خواستین، یه سر به سایتش بزنید و رژیم فستینگش رو ببینید.
من حرف میزنم یه طرفه لبم گاهی میره پایین😂😂😂😂 وقتی بهم میگه انقدر می خندم خوشحال میشم می ...
آفرین خوب میگی
گرگ باش....🐺همین دیگه گرگ باش!خداشاهده منم از یه جا خوندم گفتم حتما خوبه به شماهم بگم...اصلا به من چه میخوای برو مرغ باش🐔...تخم بزار والا🐣😒😒 ( تیکر تولد ۱ سالگی پرنسسم😍😍😍😍😍)
تازه من صدامم گرفته .میگه صدات مث مردا شده..مسخره میکنه و میخنده هار هار
بابا زیاد لی لی به لالاش گذاشتی اینجوری میکنه نه شوهرمن ی دفه اینو گفت اونم به شوخی گفت منم محکم جوابشو دادم دیگه جرات نکرد بگه 🤣🤣
من گریه میکنم برا حرفاش ..تازه میگه چده گریه میکنی بدت اومد؟میگم اره پ چی.میگه های دلم خنک شد
بخدا مردا اینجورین همه مال من بعضی وقتا عصبانیم میکنه منم از کوره در میرم میخنده میگه اخ جون عصبانی شد اینو میخوام مادر شوهرمم میگه پسر مرض داری عصبانیش میکنی بعدم میگه بیا بیا بوست کنم🤣🤣
بهش بگو اول چشت منو میدید پس چرا منو گرفتی الانم باید بسوزی و بسازی بعضی وقتا شوهرم شوخی میکنه منم میگم بهش نه ک دوست دخترای دیگه ت ماه بودن غش میکنه ازخنده کلا مرض داره واس عصبانی من اونم فقط واس شوخی😂😂
من عصبانیم شم غر بزنم بهش چرا اینکارا میکنی .تازه میخنده میگه چرا مث مرغ قد قد میکنی انقدر
نه مال من میگه خوشکل میشی عصبانی میشی واس همین عصبانیت میکنم..ببخش ها شرمنده فک کنم شوهرت کلا مرررررض داره عکسشو بذار ببینیم چ تحفه ایه که خانومی مثه تو اینجوری میگه