2777
2789
اشتباه کردم خیلی چکارکنم

جلوي ضرر و هروقت بگيري منفعته به نظرم راهتو انتخاب كن مرگ يبار شيون يبار شوهرت واقعا خيلي بده من ادمي نيستم كه زود نااميد بشم يا بگم جداشو ولي شوهرت واقعا نامرده

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

جلوي ضرر و هروقت بگيري منفعته به نظرم راهتو انتخاب كن مرگ يبار شيون يبار شوهرت واقعا خيلي بده من ادم ...

اصلا هیچی نداره ک دلموبهش کنم ولی نه روم میشه بااین کاری کردم دوباره برگردم خونه بابام ابروم پیش همه فامیل رفته برگردم میگن بخاطرشوهرش قیدخانوادشوزد الان شوهرشم طلاقش داد وازهمه مهمتربچم گناه داره دلم نمیادخیلی دوسش دارم ولش کنم بدتردیونه میشم

من خودم شوهرم اوايل اينجوري بود دوران عقد يبار حلقمو پرت كردم گذاشتم رفتم خونه داداشم به زنداداشم گفتم اگه زنگ زد بگو اينجا نيستم خلاصه همه جارو گشته بود و به غلط كردن افتاده بود بعدم كه فهميد كجام اومد دنبالم منو برد بيرون منم حرفامو زدم گفتم من نميتونم با خودخواهي و اين رفتارات كنار بيام يا درست شو يا من جدا ميشم ديگه بعد از اون روي خودش كار كرد الانم خداروشكر خوبه 

من خودم شوهرم اوايل اينجوري بود دوران عقد يبار حلقمو پرت كردم گذاشتم رفتم خونه داداشم به زنداداشم گف ...

ببخشیدشماشوهرت ادمه من نیست با ح درست نمیشه امتحان کردم اصلا شک دارم ک دوسم داره

بلدنیستم چجوری

ببين بالاي صفحه نوشته تاپيك+اونو بزن يه صفحه مياد اونجا يه اسم بزن يه صفحه براي خودت درست كن اسمشو بده خواهرت سرچ كنه بياد اونجا همو پيدا كنيد اسم تاپيك و يه چيزي بذار كه كم باشه راحت پيدات كنه