2777
2789
نه اصلا پریود هام نامنظمه 😣مثلا تحت درمانم بودم 4 ماه تا قرصام تموم شد دوباره بهم ریخت

خب باز برو پيش دكترت سر خود دارو نخور

خداي خوبم همه وجودم مواظب فرشته توي وجودم باش من اونو ازت سالم ميخوام تو رو جان مهدي🙏🏻🙏🏻🙏🏻

۱۵ سال عینک می‌زدم، صبح‌ها دنبال عینک می‌گشتم، تو مهمونی‌ها نگران خط عینک بودم و آرایش چشمم درست درنمی‌اومد… 🥺

واقعاً خسته شده بودم! 😩💔

تا اینکه پیش دکتر کیوان رضایی تو بیمارستان نور لیزیک کردم 💕

عملش انقدر ساده و راحت بود که خودم تعجب کردم! فقط چند دقیقه طول کشید و اصلاً درد نداشت 😍

الان بعد از ۱۵ سال، بدون عینک بیدار می‌شم، راحت آرایش می‌کنم، با بچه‌ها بازی می‌کنم و تو هر عکسی احساس زیبایی و آزادی می‌کنم ✨💖

واقعاً بهترین تصمیم زندگیم بود.

گفتم اگر کسی عینکی هست و دنبال دکتر میگرده از اینجا میتونه باهاشون مشاوره بگیره

اخه بی بی منفی شد البته الان زدم شاید اول صبح میزاشنم بهتر بود

ببين عزيزم من خودم كارشناس ازمايشگاه هستم در صورتي كه لقاح ديرتر شكل گرفته باشه به هر دليلي بي بي ميتونه منفي باشه ١٦روز بعد از لقاح هورمون بتا در ادرار و١٠روز بعد از لقاح در خون قابل اندازه گيري هست پس وقتي عقب انداختي و سابقه نداره و بي بي منفيه گزينه بعد ازمايش خونه

خداي خوبم همه وجودم مواظب فرشته توي وجودم باش من اونو ازت سالم ميخوام تو رو جان مهدي🙏🏻🙏🏻🙏🏻
خب باز برو پيش دكترت سر خود دارو نخور

سرخورد قرصی نخوردم اینقدر دکتر و آزمایش رفتم که دیگه خسته ام اگه قرار بود خوب بشه خوب میشد میرم دکتر طب سنتی 

خدا جونم خودت دادی بهم، خودت هم برام با عافیت نگهش دار! دیگه امتحانم نکن!
سرخورد قرصی نخوردم اینقدر دکتر و آزمایش رفتم که دیگه خسته ام اگه قرار بود خوب بشه خوب میشد میرم دکتر ...

عزيزم بهتره متخصص زنان سر بزني

عزيزم بهتره متخصص زنان سر بزني

بهترین متخصص زنان مشهد میرم الان وقت بخوایی یک ماه دیگه میده ویزیتش هم بالا تو آمریکا مثلا درس خونده

خدا جونم خودت دادی بهم، خودت هم برام با عافیت نگهش دار! دیگه امتحانم نکن!