2777
2789
عنوان

خانمها همه بیاید لطفا نخود نباشیم

151 بازدید | 18 پست

خانمهای عزیز سلام خیلی وقته میخواستم به بعضی از دوستان بگم لطفا نخود نباشیم یا نه به نخود😁 جریان اینه که ما همه زنیم و یکی از بهترین خصلتایی که یه زن میتونه داشته باشه اینه که فضول نباشه توهین به دوستان نشه ولی خب اینجا یه چیزی هست که نه تنها من بلکه خیلیای دیگه رو هم آزار میده اونم اینکه وقتی یه تاپیک زده میشه خب خیلیا میان و نظر میدن هر نظری هم به حای خودش محترمه حالا یه عده هستن که اسمشون نخوده مثلا من به استارتر یه چیزی میگم یه نظری حرفی هرچی بعد یه نفر دیگه با یه ادبیات خیلی بد ریپلای میکنه و جواب خیلی بدی میده به جای استارتر به این میگن نخود بودن خواهشا بیاین این عادت بد رو ترک کنیم و فقط نظر خودمون رو بگیم و حتی تو دعوای بین دو نفر یا استارتر و کاربر دیگه دخالت نکنیم 

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

اسمش تبادل نظره

لا حَوْلَ وَ لاقـُوّةَ إلّا باللّهِ الْعَلِيِّ  العَظيمِ لامَلْجَأَ وَ لامَنجا مِنَ اللّهِ إِلّاٰ إِلَيْهِ.هيچ دگرگوني و نيرويي جز به خداوند والا و بزرگ تحقق نمي يابد و هيچ پناهگاه و جايگاه نجاتي از خدا جز به سوي خدا نيست.

نه# به نخود بودن

دخمل کوچولویه مامانی  مامانی اگه لایق باشم تو بهشت تو رو بهم میدن ❤❤❤❤ هرچند تو صدای خندههای مادرتو نشنیدی اما مادر تو بخند چون قرار است مادر از صدای خنده های تو بمیرد یاحسین جانم ممنونم من رو به الله وصل کردی (خداجونم شکرت نی نی منم داره مییاد 👶❤ ) نینی منم اومد  به لطف امام زمان و امام حسین و الله قادرمتعال . روش گرفتن حاجتم تو تاپبکام هست 

ی تاپیکی زده میشه بقیه هم با توجه به دیده ها و شنیده ها و تجاربش نظر میده

استارتر هم عقل و فهم و شعور و قدرت اختیار داره

متعجبم از اینایی که دایه دلسوز تراز مادرمیشن و خودشونو میندازن وسط

اسمش تبادل نظره

نه عزیزم منظورم تبادل نظر نیست منظورم اینه مثلا من به استارتر میگم حرفت خیلی بد بود چرا فکر میکنی همه یه مدلن بعد یه نفر دیگه ریپلای میکنه گم شو بیرون به تو چه نمیبینی ناراحته؟ به نظرتون این تبادل نظره یا نخود بودن؟