خانمهای عزیز سلام خیلی وقته میخواستم به بعضی از دوستان بگم لطفا نخود نباشیم یا نه به نخود😁 جریان اینه که ما همه زنیم و یکی از بهترین خصلتایی که یه زن میتونه داشته باشه اینه که فضول نباشه توهین به دوستان نشه ولی خب اینجا یه چیزی هست که نه تنها من بلکه خیلیای دیگه رو هم آزار میده اونم اینکه وقتی یه تاپیک زده میشه خب خیلیا میان و نظر میدن هر نظری هم به حای خودش محترمه حالا یه عده هستن که اسمشون نخوده مثلا من به استارتر یه چیزی میگم یه نظری حرفی هرچی بعد یه نفر دیگه با یه ادبیات خیلی بد ریپلای میکنه و جواب خیلی بدی میده به جای استارتر به این میگن نخود بودن خواهشا بیاین این عادت بد رو ترک کنیم و فقط نظر خودمون رو بگیم و حتی تو دعوای بین دو نفر یا استارتر و کاربر دیگه دخالت نکنیم
سلام دخترا میگم شما از کجا لباس زیر میگیرید؟ من امروز اولین سفارشم رو از سامان لعیا گرفتم تولیدی تخصصی لباس زیره. کیفیتش خیلی خوب بود، فقط دغدغهم هزینه ارسال بود که با کد free برام رایگان شد. تا کدش رو نبستن شما هم برید سفارش بدید.
لا حَوْلَ وَ لاقـُوّةَ إلّا باللّهِ الْعَلِيِّ العَظيمِ لامَلْجَأَ وَ لامَنجا مِنَ اللّهِ إِلّاٰ إِلَيْهِ.هيچ دگرگوني و نيرويي جز به خداوند والا و بزرگ تحقق نمي يابد و هيچ پناهگاه و جايگاه نجاتي از خدا جز به سوي خدا نيست.
دخمل کوچولویه مامانی مامانی اگه لایق باشم تو بهشت تو رو بهم میدن ❤❤❤❤ هرچند تو صدای خندههای مادرتو نشنیدی اما مادر تو بخند چون قرار است مادر از صدای خنده های تو بمیرد یاحسین جانم ممنونم من رو به الله وصل کردی (خداجونم شکرت نی نی منم داره مییاد 👶❤ ) نینی منم اومد به لطف امام زمان و امام حسین و الله قادرمتعال . روش گرفتن حاجتم تو تاپبکام هست
نه عزیزم منظورم تبادل نظر نیست منظورم اینه مثلا من به استارتر میگم حرفت خیلی بد بود چرا فکر میکنی همه یه مدلن بعد یه نفر دیگه ریپلای میکنه گم شو بیرون به تو چه نمیبینی ناراحته؟ به نظرتون این تبادل نظره یا نخود بودن؟