2777
2789
عنوان

کوردا بیان...

| مشاهده متن کامل بحث + 1025 بازدید | 213 پست
ایلامی هستی؟ من زایمانم ایلام بود واقعا مردمان خون گرم و خوبی داره چند روز که اونجا بودم اصلا احساس ...

خوشحالم تو شهرم زایمان داشتی اسم بچت چیه؟

پیرمرد موبایلش رو برد تعمیر کنه....بعد از مدتی تعمیرکار گفت:موبایلت سالمه پدر جان چیزیش نیست.....پیرمرد با صدای غمگین گفت: پس چرا بچه هام بهم زنگ نمیزنن...     

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

ما حرف میزنیم این یارو چشه؟فکر کرده جنگ داریم ،تازه اظهار فضل هم میکنه و بهمون میگه بیشعور   &n ...

مگه حرف بدی زدیم داریم گپ میزنیم دیگه

پیرمرد موبایلش رو برد تعمیر کنه....بعد از مدتی تعمیرکار گفت:موبایلت سالمه پدر جان چیزیش نیست.....پیرمرد با صدای غمگین گفت: پس چرا بچه هام بهم زنگ نمیزنن...     
مگه حرف بدی زدیم داریم گپ میزنیم دیگه

بخدا ترسیدم بابا من کل لرستان از الشتر،خرم آباد ،امیریهاو چگنی ها...میشناسم،مادر بزرگ مادریم سوری هست،و ساله اونجا زندگی کردم،نمیدونم ببخشن که صحبت کردیم

دنیام دخترم
ایلامی هستی؟ من زایمانم ایلام بود واقعا مردمان خون گرم و خوبی داره چند روز که اونجا بودم اصلا احساس ...

نظرلطفتونه ایلامیهاهمیشه غریبه پرست ومهمان نوازن 

⚘به بهشت نمیرم اگر 🍁مادرم🍁 آنجا نباشد⚘💞شادی روح همه ی مادران درگذشته صلوات...!💞

وایییییییییی بچه ها شرمنده فک کردم واسه تایپک خودم نظر دادم اخه یه خانوم گل امد گفت چرا تو تایپکهای دیگه توهین میکنن از حرفا 

خواستم واسه اون بنویسم 

به بزرگی خودتون ببخشید 😓😓😓😓😓😓😓

آهای تمومه زندگیم       بی تو تمومه زندگیم     
تیرداد عزیزم 

چه قشنگه خدا حفظش کنه

من کردم،ولی لری و عربی هم کامل بلدم

منم یه رگم لره .لری و کردی رو بلدم بین ترکان بزرگ شدم ترکی هم یاد گرفتم الان ک ازدواج کردم مازندرانی هم یاد گرفتم 😁

عاقل همه را به پشم خود بسپارد 😹😇
عزیزم من بزرگ شده لرستانم،وکردم یعنی هیچی فرقی برام نداره،داشتم فقط بااون خانم حرف میزدم،اول هم من ح ...

من؟؟؟

فلک در دفتر عشقم قلم زد 😢چ روزهای خوشی داشتم بهم زد😢الهی ای فلک چرخت نگردد😢که چرخت ارزویم را بهم زد😢😢😢😢😢😢😢😢😢😢😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😢😢😢😢😢😭😢                                                                     درد میکنه همه جای زندگیم😢الهی من بمیرم برای زندگیم😢
البته ببخشيدا من كرد نيستم اما وارد تاپيكتون شدم

خوش اومدی😊

فلک در دفتر عشقم قلم زد 😢چ روزهای خوشی داشتم بهم زد😢الهی ای فلک چرخت نگردد😢که چرخت ارزویم را بهم زد😢😢😢😢😢😢😢😢😢😢😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😢😢😢😢😢😭😢                                                                     درد میکنه همه جای زندگیم😢الهی من بمیرم برای زندگیم😢