عزیزان من لطفا برید تاپیک اخرم یعنی فقط همونقد کورد داریم؟؟؟
فلک در دفتر عشقم قلم زد 😢چ روزهای خوشی داشتم بهم زد😢الهی ای فلک چرخت نگردد😢که چرخت ارزویم را بهم زد😢😢😢😢😢😢😢😢😢😢😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😢😢😢😢😢😭😢 درد میکنه همه جای زندگیم😢الهی من بمیرم برای زندگیم😢
ایلامی هستی؟ من زایمانم ایلام بود واقعا مردمان خون گرم و خوبی داره چند روز که اونجا بودم اصلا احساس ...
خوشحالم تو شهرم زایمان داشتی اسم بچت چیه؟
پیرمرد موبایلش رو برد تعمیر کنه....بعد از مدتی تعمیرکار گفت:موبایلت سالمه پدر جان چیزیش نیست.....پیرمرد با صدای غمگین گفت: پس چرا بچه هام بهم زنگ نمیزنن...
بچه ها باورتون نمیشه! برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.
ما حرف میزنیم این یارو چشه؟فکر کرده جنگ داریم ،تازه اظهار فضل هم میکنه و بهمون میگه بیشعور &n ...
مگه حرف بدی زدیم داریم گپ میزنیم دیگه
پیرمرد موبایلش رو برد تعمیر کنه....بعد از مدتی تعمیرکار گفت:موبایلت سالمه پدر جان چیزیش نیست.....پیرمرد با صدای غمگین گفت: پس چرا بچه هام بهم زنگ نمیزنن...
بخدا ترسیدم بابا من کل لرستان از الشتر،خرم آباد ،امیریهاو چگنی ها...میشناسم،مادر بزرگ مادریم سوری هست،و ساله اونجا زندگی کردم،نمیدونم ببخشن که صحبت کردیم
عزیزم من بزرگ شده لرستانم،وکردم یعنی هیچی فرقی برام نداره،داشتم فقط بااون خانم حرف میزدم،اول هم من ح ...
من؟؟؟
فلک در دفتر عشقم قلم زد 😢چ روزهای خوشی داشتم بهم زد😢الهی ای فلک چرخت نگردد😢که چرخت ارزویم را بهم زد😢😢😢😢😢😢😢😢😢😢😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😢😢😢😢😢😭😢 درد میکنه همه جای زندگیم😢الهی من بمیرم برای زندگیم😢