2777
2789
عنوان

چند نفر اصفهانی آنلاینن

| مشاهده متن کامل بحث + 591 بازدید | 157 پست
بیا ببینمت اوضاعت در چه حاله؟رفتی دکتر یا نه؟

سلام اره رفتم متاسفانه اوضاعم خوب نیست افتادم لکه بینی.اول کم بود شیاف داد حالام بیشترشده.گفت شبی دوتاامپول بزن ترخدا برام دعا کن خیلی استرس دارم حالم اصلا خوب نیست

خداجونم کوچولوم روسالم بهم رسوندی ...😍😍کمکم کن جوری تربیتش کنم که خودت ازم راضی باشی خداجونم تک تک لحظات شیرین بارداری رو برای همه ی منتظرها از ته دلم آرزو میکنم ....❤❤خدایا دامن همه ی منتظرهاروبه زودی سبز کن ... الهی آمین .... 
سلام اره رفتم متاسفانه اوضاعم خوب نیست افتادم لکه بینی.اول کم بود شیاف داد حالام بیشترشده.گفت شبی دو ...

ای بابا چرا اخه؟

یه دکتر خوب برو که ازش مطمئن باشی استراحت کن انشالله که لکه بینیت قطع میشه.سونوگرافیم رفتی؟

💖

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

ای بابا چرا اخه؟ یه دکتر خوب برو که ازش مطمئن باشی استراحت کن انشالله که لکه بینیت قطع میشه.سونوگرا ...

نمیدوم چرا.دکترم خوبه رضوی توامادگاه.نه برام دوهفته دیگه نوشت

فعلا که استراحتم قشنگ خوابیدم😢😢😢😢برام دعاکن

خداجونم کوچولوم روسالم بهم رسوندی ...😍😍کمکم کن جوری تربیتش کنم که خودت ازم راضی باشی خداجونم تک تک لحظات شیرین بارداری رو برای همه ی منتظرها از ته دلم آرزو میکنم ....❤❤خدایا دامن همه ی منتظرهاروبه زودی سبز کن ... الهی آمین .... 
نمیدوم چرا.دکترم خوبه رضوی توامادگاه.نه برام دوهفته دیگه نوشت فعلا که استراحتم قشنگ خوابیدم😢😢😢😢 ...

نگران نباش عزیزم انشالله که به خیر میگذره.چیزای مقوی بخور استراحتتم داشته باش زوده زود خوب میشی

💖
نگران نباش عزیزم انشالله که به خیر میگذره.چیزای مقوی بخور استراحتتم داشته باش زوده زود خوب میشی

مرسی گلم انشاالله

توخوبی؟ مشکلی که نداری انشاالله؟

نه خداروشکر هرازگاهی زیر دلم درد میگیره و ترشحم خییلی دارم نمیدونم طبیعیه یا نه

خدارشکر....نه فکرکنم طبیعیه.درد روکه دکتر بمن گفت طبیعیه

ترشحم عادیه تو گروه اقدامیاگفتن