2777
2789
عنوان

چرابیدارین😩

| مشاهده متن کامل بحث + 446 بازدید | 68 پست

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

پسرم wc داشتش بیدار شد. بعدشم همسرم رفت ورزش با کلی سروصدا 😕

😂😂😂😂😂

ظاهرا تنها چیزی ک تو دنیا عادلانه تقسیم شده عقله🤦🏻‍♀️چون هیچکس اعتراض نمیکنه بگه مال من کمه😕
عه قرمز میشه ها موهات

نه فدات شم

قبلا گذاشتم نمیشه

من نمیدونم چرا تا اسم حنا میاد همه یاد مو قرمز میوفتن

حنا رو موهای سفید قرمز میشه

رو موهای تیره قهوه ای

خیلللللی هم قشنگ هست رنگش،خواهر من که موهاش شکلاتی شده،تازه موهارو نرم و خوش حالت هم میکنه

برای بدن خاصیت های زیادی داره

خیللللللی هم ثواب داره

قیافه همسرم وقتی اولین بار بهش گفتم حسود پلاستیکی😒😵😲(اینو هم از نی نی سایت یاد گرفتی؟؟؟؟نی نی ساااااااااااایت می کشمت😠😡😤)
نه فدات شم قبلا گذاشتم نمیشه من نمیدونم چرا تا اسم حنا میاد همه یاد مو قرمز میوفتن حنا رو موهای س ...

😍😍😍😍چ جالب همش فک میکردم قرمز بشه

ظاهرا تنها چیزی ک تو دنیا عادلانه تقسیم شده عقله🤦🏻‍♀️چون هیچکس اعتراض نمیکنه بگه مال من کمه😕
آخه. منم پسرم اوایل نمیزاشت بخابم یه شب تا صبح چشم رو هم نزاشتم از بس گریه کرد صبحش گذاشتمش رو پام ...

عزیزم....چقد بچه ها مظلومن مخصوص وقتی هنوز نی نی هستن

علی بن الحسین(ع) اَشبَه الناس خَلقاً و خُلقاً و منطقاً برسول الله   صلی الله علیک‌یا اباعبدالله
عزیزم....چقد بچه ها مظلومن مخصوص وقتی هنوز نی نی هستن

اره راست میگی😍😍😍