من یک ماه ونیم هست دارم مصرف میکنم. هنوز هیچ اثری ازش ندیدم. لبام خشک شده. ولی هنوز اثر نکرده برا ...
سلام عزيزم ماه اول خيلي خودشو نشون نميده من بايد يك سال اين قرص رو مصرف كنم الان نصف راهو رفتم و ماه ششم هستم خشكي بيش از حد لبها تو ماه اول پيش اومد ك هنوزهم ادامه داره ماه دوم بينيم ب شدت خشك شد ك با اسپري بيني يا كرم مرطوبش ميكردم از ماه ٣تاالان درد مفاصل و خشكي چشم دارم ك براي چشمم قطره اشك مصنوعي داده و البته بدن درد ك هنوز دارمش تو ازمايش جديدم سطح تري گليسيريد و كلسترول خونم بالا رفته ك فردا ميخوام برم دكتر ..ببينم نظرش چيه و بايد چكار كنم احتمالا دوز مصرفيم رو كمتر كنم من روزي يدونه ميخورم همراه با صبحانه صورت من ب طرز وحشتناكي جوش ميزد جوشهاي اندازه نخود رو كل صورت ك هركدوم ٣/٤ماه طول ميكشيد تا خوب بشه ٩سال درگير جوشم ب شدت تمام راه هاي درماني رو رفتم از سنتي تا شيميايي ج نگرفتم ميدونم راكوتان خيلي عوارض داره ولي پذيرفتم من از ماه دوم ب بعد تمام جوشهام فروكش كرد ماه ٤بدنم خيلي بيرون ريخت ك الان اونا هم كاملا خوب شدن و پوستم مثل ايينه صااف بدون جوش و شفاف شده طوريكه حتي ارايشم نميكنم تهران هستي؟؟
خداروشکر که خوب شدی.خداکنه منم خوب بشم.تاالان که هیچ تاثیری نداشته .و همچنان جوش میزنم. خداکنه زودت ...
يكم صبر كن اثرشو ميبيني فقط چون ايرانيشو مصرف ميكني ويكم ضعيف تره اثرشو ديرتر ميبيني من ماه اول كاناداييشو خريدم خيلي قوي بود شايد ب همون خاطر زود ج داد اون زمان هنوز ن گرون شده بود ن ناياب بود بعدش سويسيشو خريدم ك خيلي خوب بود بعد ي مدت پيدا نكردم كم شد المانيشو خريدم اونم خوب بود .ايرانيش هم همونه ها فقط ضعيف تره طول درمانو طولاني تر ميكنه يكم .اگر تهران هستي ي داروخونه هست سر خ مختاري شاپور اون سمتارو نميدونم ميشناسي يا نه اونجا هميشه داره ،سوييسي اصلشو .من اين مدت ك ب سختي پيدا ميكردم هر بستش رو ١٣٥هزارتومن يا حتي ١٨٠هزارتومن از بعضي داروخونه ها ك براي خودشن ميكشيدن روقيمتا ولي اونجا ميده ٩٠تومن قيمت مصوب خود دارو دقيقا سر نبش خ مختاري اسم داروخونش هم خاطرم نيست ميپرسم بهت ميگم شمارشو پيدا كم از تو نت ز بزن شايد برات بفرستن
تا دوهفته ی اول هرچی جوش زیر پوستیه میریزه بیرون !صورت خیلی ناجور میشه ولی بعدش همه ی جوشا خوب میشه! فقط پوست بدن و مخصوصا لب خیلی خشک میشه جوری که لب ها ترک میخوره و خون میاد ! برا بدن لوسیون مصرف بشه برا لب هم فقط و فقط پناد ناتریسالت! یه پماد سبز و سفید کوچولو و ارزون قیمت هست ! بالم لب اصلاوتاثیر نداره فقط و فقط همین پماده! یعنی تنها راه خشکی لب همین پماده هست! حتما باید دوره ی درمان رو کامل کرد و هرماه پیش متخصص پوستتون برین! و تا شیش ماه بعد از اتمام دارو نباید باردار شد! علاوه بر اینکه جوش ها ریشه کن میشه ، جای جوش ها هم از بین میره
🤰🏻من ريخته ام در رگ تو شیره ی جان/ هی چرخ بزن در من و دل را بتکان/ این هم نفسی، چه حس و حالی دارد/ در پیکر من دو قلب دارد ضربان💞