2789

5 سال بود منتظر نی نی بودیم ولی خبری نبود🥺

پارسال محرم یه نی نی تو بغل مامانش دیدم که یه لباس سفید پوشیده بود با دوتا بال فرشته پشتش🥹

از مامانش آدرس فروشگاه رو پرسیدم و منم همون موقع یه لباس سقا به نیت بارداری خریدم☺️

باورت میشه امسال منم یه فرشته کوچولو دارم و میخوام ببرمش مراسم شیرخوارگان ؟😍

بیا بزن رو این لینک و لباس محرم نی نیمو ببین🥰

مـــــــن

غصه ها را کنار بگذارید که شادی و خوشی در راه است نوید پیروزی به شما داده شده جنگ و ستیز را کنار بگذارید و با آرامش به آنچه در پیش دارید برخورد کنید حتما پیروز میشوید

مریمم💙 ***و خدایی که به شدت کافیست***        
غصه ها را کنار بگذارید که شادی و خوشی در راه است نوید پیروزی به شما داده شده جنگ و ستیز را کنار بگذا ...

سعی موکونم😞

تشکرناکم

‏تو را‏در روزگاری دوست دارم،‏که عشق را نمی‌ شناسند...
منم بگیر .مریم 

اگر ناراحت هستید باید بدانید که غصه خوردن فایده ندارد تمام کسانیکه تجربه دارند می دانند که تقدیر هر چه بخواهد همان میشود پس از هر چه دارید لذت ببرید 

برای منم حتما بگیر منتظرم😢

شما مورد توجه تمام دوستان و آشنایان هستید و آنها سعی می‌کنند که مبادا آسیبی باعث آزردگی شما شود لذا غرور را کنار بگذار تا همیشه مورد مهر و لطف باشی منتظر هستی تا شخصی به وعده آش عمل کند نگران نباش همه چیز درست میشود

لطفا برا منم بگیر 

شما بسیار خرافاتی هستید و فریب مسایل خیالی و واهی را میخورید بسیار ساده دلید باید کمی به مسایل عمیقتر نگاه کنید اگر جدی نگاه کنید و دست و دلباز باشید موفق خواهید شد

من

شما به زودی کامروا میشوید با هر کس از اسرار خود نگویید که همه کس رازدار نیست بدانید قدرت شما بسیار زیاد است و می‌توانند به هدف برسید

من من من من من🙂

اگر قصد انجام کاری را دارید دو دل نباشید این کار به صلاح شما خواهد بود حتما از افراد با تجربه کمک بگیرید 

برا منم بگیر بی زحمت...

از کاری که کرده اید پشیمانید دوستان خوبی دارید با آنها مشورت و هم صحبتی کنید که خیر خواه هستند می توانید گذشته را جبران کنید

شاهد فال 

شما کار وبار خوبی دارید اما خود دنبال مشکل میگردید و عیب جویی میکنید شاد باشید دنیا ارزش ندارد

ای حافظ شیرازی تو محرم هر رازی تو رو به شاخ نباتت قسم هر چه به صلاح من است آشکار کن 😁 من😍

هر چند از مال دنیا اندوخته اندکی داری اما افتخار کن که هرگز دل نشکسته ای بنده محبوب خدایی خدا هم صدای تو را می‌شنود مشکلت حل خواهد شد

هر چند از مال دنیا اندوخته اندکی داری اما افتخار کن که هرگز دل نشکسته ای بنده محبوب خدایی خدا هم صدا ...

مرسی عزیزدلم😙💕

دفتر خاطرات 6 سال قبلمو پیدا کردم :) همش نوشتم کاش من و علی تا آخر عمر با هم بمونیم :|                  حالا نموندنمون هیچ :(          چرا هر چی فکر میکنم یادم نمیاد علی کیه ؟  :/
من خیلی دلتنگم

شبها به درگاه خدا دعا میکنی که ترا از غم برهاند از خدا میخواهی مانند گذشته خوش باشی و سراغ دوستان قدیم را میگیری به شما نوید می‌دهند که صبر کن که ایام خوشی دگر بار می‌رسد